1987 F-250 Caliper Flytting Instruksjoner

Bremsekalippernes på 1987 Ford F-250 kan noen ganger bli skadet eller slites ut, som krever at det tas ut og erstattes. Bremsekalippernes er ansvarlig for å klemme bremseklossene over rotoren når bremsepedalen aktiveres, slik at bilen til å stoppe. Hvis bøylen er skadet, kan det hindre at trucken stopper. 1987 F-250 har klipp på siden av bøylen for å holde delen på rotoren. Du kan fjerne bøylen i omtrent en time, slik at du sparer tid og penger.

Bruksanvisning

1 Parker Ford F-250 lastebil på et plant underlag og skru av tenningen. Sett på parkeringsbremsen og legg en trekloss bak en av bakhjulene.

2 Løsne lug nuts av dekket du skal fjerne en hel omdreining med en lug skiftenøkkel. Hev bilen opp med et gulv jack og skyv en jack stå under aksel, nær dekket.

3 Senk bilen på støtten og flytte gulvet jack ut av veien. Fjern dekket fra kjøretøyet, ved hjelp av lug skiftenøkkel for å fjerne lug nuts og sett dekk ut til side.

4 Koble bremsen linje fra bremsekalippernes med en fastnøkkel og sette bremsen linjen oppreist slik at det ikke lekker væske. Løsne bremseklave fra rotoren, ved hjelp av en pipenøkkel til å løsne boltene på bøylen til du kan skyve dem ut for hånd.

5 Hekt bøylen fra rotoren forsiktig, ved hjelp av en skrutrekker til å lirke bøylen av rotoren, og ta bremseklossene utenfor bøylen for hånd. Fjern rotoren fra 1987 Ford F-250 og sett den til side.