1986 Toyota Truck Spesifikasjoner

1986 Toyota Truck Spesifikasjoner


Toyota pickup lastebiler har hatt en lang historie av pålitelighet og utholdenhet, noe som gir opphav til insider spøk at en Toyota er fortsatt helt nytt hvis den har bare 100.000 miles på den. Mye av dette ryktet for kvalitet i en lastebil begynte med de tidlige lastebilmodeller fra Toyota, 1986 modell er en av dem.

Fjæring og Body Design

1986 Toyota lastebil ble redesignet for å inkludere en uavhengig-funksjon suspensjon i forakselen. Denne tilnærmingen ble styrket ved bruk av torsjon barer.

Lastebilen kroppen valg var begrenset til tre alternativer: 1-ton lang seng, en kort-seng modell og en utvidet-hytta modell.

motor~~POS=TRUNC

Motoren ble også styrket av en 2,4-liters størrelse til å konkurrere med Nissans introduksjon av en sekssylindret pickup lastebil. Dette oppsettet produserte 150 hestekrefter med 4800 omdreininger per minutt.

En fire-trinns automatisk girkasse var mulig, men dette måtte bli valgt som et alternativ av en kjøper. Shifter ble flyttet fremover hvis lastebilen hadde en benk. Bøttesetet modellene hadde shifter i midten av lastebil hytta.

Forbedringen ble bemerket av kunder som fant lastebil modell stand til å trekke flere tonn last og gjøre det for lange avstander. Gjennomført belastninger ble også bemerket som ikke har noen problemer, både administrerende vekt og kjøre pålitelig uten sammenbrudd.

Wheel endringer

For å forbedre håndtering og bremsekraft, ble 1986-modellen forbedret med større trommelbremser og tilknyttede akseldeler. Dette inkluderte også modifiserte hjulnavene for konsistente endringer, som produserer en 10-tommers bakhjulstrommel i det første året av produksjonen. Tidligere år hadde en 8-tommers bakhjulstrommel for bremsing.

Drivstoffeffektivitet

Forestillingen gass kjørelengde for 1986 pickup tendens til gjennomsnittlig mellom 22 og 27 miles per gallon på motorveien, en ganske godt resultat for sjåfører som brukte trucken for pendling.

kritikk

Den ene store problemet med Toyota 1986 modell var at det var utsatt for kroppen rust. Det ble en vanlig kunde klage at disse lastebilene var hyppige ofre for truck bed rust og korrosjon. Bakluken dører vil også bli binded opp fra korrosjon over tid også. Dette problemet var ikke en integritet problemet, men; mange kunder likevel oppmerksom på at lastebilrammen og hytteområde har ingen problemer overhodet fra element eksponering.