Hvordan lage en snarvei på startskjermen på Windows Phone

Hvordan lage en snarvei på startskjermen på Windows Phone


Mesteparten av aktiviteten på Windows Phone-enheten vil begynne med startskjermen, en fleksibel samling av fliser som fungerer som snarveier til favorittprogrammene, kontakter, kart og andre funksjoner. Start-skjermen inneholder noen forhåndsinstallerte fliser, men som du laster ned apps og bruke telefonen vil du uten tvil vil tilpasse hvilke fliser dukker opp og som ikke gjør det. Feste de fleste ting til Start-skjermen følger samme grunnleggende prosedyren.

Bruksanvisning

Feste til Start

1 Finn elementet du ønsker å feste til Start-skjermen. Den grunnleggende pin prosedyren fungerer med apps fra app-listen, fotoalbum i Bilder-huben, OneNote notater, e-postmapper og Office-filer.

2 Trykk og hold fingeren på elementet du ønsker å feste til Start. En kontekstmenyen vises med alternativer for den aktuelle varen. For eksempel ved å trykke og holde på en app gir deg alternativer for å avinstallere den, dele den eller vurdering det.

3 Trykk "Fest til Start." Your Windows Phone Start-skjermen skaper et nytt ark for varen.

Endre start Fliser

4 Trykk og hold en Start-skjermen fliser å låse den opp. Dra den der du vil ha den på startskjermen og slipp fingeren for å slippe den på plass.

5 Juster størrelsen på en flis ved å trykke og holde flis til kontekstmenyen vises. Trykk på "Resize" -knappen til du er fornøyd med flisstørrelse.

6 Fjern en flis ved å holde den inntil flisen menyen vises. Trykk "Løsne" for å fjerne flis fra Start-skjermen.

Hint

  • For å opprette en flis snarvei for en kontakt, åpner applikasjonen fra Start-skjermen. Trykk og hold kontakten eller gruppen til du ser "Fest til Start" alternativet. Trykk "Fest til Start" for å lagre flis til Start.
  • Feste et nettsted ved å åpne området du ønsker å feste i Internet Explorer, trykke på "..." knappen og velge "Fest til Start."
  • Pin bestemte kartet ved å åpne Kart-programmet, finne et sted enten gjennom søk eller lagrede favoritter og tappe plasseringen flagget. Trykk på "Pin" for å lagre plasseringen som en flis.
  • Slette en flis snarvei til et bestemt nettsted vil slette denne koblingen permanent; du må navigere manuelt til området i Internet Explorer eller bruke bokmerkene dine til å åpne den og lagre den som en flis igjen. Dette gjelder også for å kartlegge steder.