1986 Toyota Sunrader Specs

1986 Toyota Sunrader Specs


1986 Toyota Sunrader ble solgt som en enhet som inkluderte trailer og en Toyota deluxe utvidet cab kjøretøy. Bilen er først og fremst brukes til reiser og camping. Toyota Sunrader kommer med mange funksjoner som er utformet for komfort når man er på reise og har en tung lastebil kombinert med omtrent 126 kvadratfot med boareal.

Kjøretøy

Motoren kan sette ut 135 hestekrefter ved 4800 rpm. Den Sunrader kjører best med 91 oktan bensin, men kan også bruke 87 eller 89 oktan bensin. Motoren er lett i stand til å trekke tilhengeren med hastigheter på 70 miles per time. 1986 Sunrader har en 26-gallon gass tank og firehjulstrekk. Denne bilen har elektriske vinduer, styring og bremser, samt air condition. 1986 Toyota Sunrader har en 04:10 girutveksling å trekke tilhengeren og kommer med en tre-trinns automatgirkasse.

Oppsett

1986 Toyota Sunrader har en lengde på 17 fot, 8 inches og en bredde på 7 fot. Denne RV er designet for å imøtekomme en eller to personer på reise. RV har en seng for to personer i tillegg til et soverom og en dusj. Denne modellen har en liten fold-out dinette for å spise, samt et lite skap. Dersom spisebordet er brettet oppover, kan brukerne få tilgang til god counter plass for å forberede måltider eller bruk av elektriske apparater. Gulvet i bobilen leveres med lager tepper og under gulvet er 1/2-inch kryssfiner for ekstra holdbarhet.

verktøy

En tenning ovn for matlaging er inkludert med 1986 Toyota Sunrader, som går på en tank med flytende propan gass med en kapasitet på 8 liter. En varmtvannsbereder er inkludert for å ta dusj, som kan kjøres med en elektrisk oppkobling på en campingplass. Et kjøleskap, som går ut av propan, holder dagligvarer kule. Et lite toalett området gir for eliminering av avfall.

Holding Tanks

Rekreasjonskjøretøy bruke avløpssystemer for å kvitte seg med toalett, dusj og vann avfall. 1986 Toyota Sunrader har en 21-gallon vanntank som kan brukes til å holde friskt vann til bruk i dusjer, toaletter, matlaging og drikking. Denne RV har også en 18-gallon grå vanntank for å holde avfall skvip og dusj vann. Den 9-gallon svart vanntank som kommer med denne modellen brukes til å holde urin og avføring. Den svarte vanntanken styrer lukt og må tømmes når den er 2/3 full.