1986 Mercedes 300E vil ikke starte

1986 Mercedes 300E vil ikke starte


Det er en sjelden bil som starter hver gang og Mercedes er ikke noe unntak. Mercedes er luksuriøse, vakre samt generelt pålitelig, men sannsynligheten for at bilen ikke starter en dag er høy. Ved å sjekke noen grunnleggende Mercedes deler, kan du vanligvis identifisere problemet og få bilen i gang igjen.

Bruksanvisning

1 Sjekk batteriet. Hvis din Mercedes ikke vil starte, det første elementet for å sjekke er motoren. Oftest er årsaken til at bilen ikke starter et utladet batteri. Dette kan lett bli løst ved å bære et par startkabler. De fleste er glade for å hjelpe hvis de ser noen i nød. Hvis du har et sett med startkabler klargjør dette gjør prosessen med å få bilen i gang igjen enkel og rask.

2 Sjekk motoroljenivået. Sette av oljeskift kan forårsake permanent skade på din Mercedes-motoren. Ved å opprettholde og skifte motorolje, vil du sikre dette er ikke blir et problem for ditt kjøretøy.

3 Kontroller startdisken. Hvis du prøver og starte bilen og hører en høy metallskrapende lyd, så kan du anta at startdisken er ute. Hvis dette er tilfelle, har bilen tauet til en mekaniker. Denne typen problemer kan lett bli løst, men det må gjøres av en profesjonell.

4 Sjekk distributør cap. Ofte på regnværsdager, kan distributøren cap bli fuktig og forårsake at kjøretøyet ikke å starte. Dersom dette er tilfelle, vil noe mekanikers oppløsningsmiddel tørke den ut og løse problemet. Bare snu lokket opp ned og hell spray inn i lokket og la det tørke. Når det er tørt, sett korken og bilen starter.

5 Kontroller tennpluggen. Hvis motoren slås over når du vrir om nøkkelen i tenningen, men Mercedes-motoren faktisk ikke utløst, så mest sannsynlig tennpluggen er svak. Den enkleste måten å løse dette problemet er å erstatte den gamle tennpluggen med en ny. Det er en god idé å holde 2 ekstra tennplugger med jumper kabelsett.

Hint

  • Hvis du bor i et kaldt klima, er det best å holde Mercedes i en lukket dekker garasje for å holde motoren så varm som mulig.
  • Hvis du sjekke batteriet og se at det lekker batterisyre, er det best å erstatte det med et nytt batteri. Utette batterier kan være farlig for din Mercedes og skadelig for de som arbeider på bilen din.