1986 Ford E350 Van Specs



Fords Econoline (E) tinn-serien flåte av vogner eller varebiler har vært produsert i 50 år. De regnes for å være USAs favoritt i full størrelse van, og har blitt kåret til den beste for de siste 30 årene, ifølge Ford nettstedet. I løpet av 1970 og 1980 van er designet til å omfatte mer ergonomiske kontroller, full ramme slik at den kan brukes som en lastebil chassis og en moderne, uttales hette ligner på den nye 2011-modellen.

Mål og Bygg

Standardversjonen var 216 i lang, 83 i høy og 95 i bred. Den utvidede versjonen var 236 i lang, 82 i høy og 95 i bred. Grillen og frontlyktene ble oppdatert fra den opprinnelige design for å inkludere firkantede frontlykter og "blå oval" logoen dukket opp på grillen som i 1983. Alle varebiler hadde en skyve bakre dør mekanisme for enkel last bevegelse. Ofte hadde de brune interiører, selv om hvit og krem ​​var også populært.

Motor

Standard åtte-sylindrede, 255 pause hestekrefter (hk), 5,4 liter V-8 motorer var tilstede i 1986 varebiler. Oppgraderingsmuligheter, for eksempel 305 hk, 6,8 L V-10 motor bare ble tilgjengelig for senere modeller. Selv om motoren i tidligere modeller var klumpete og lørdag mellom de to forsetene, ble det snart flyttet under panseret. 1986 varebiler brukes bensin.

Overføring

Standardmodeller kom med en fire-trinns automatisk girkasse med overdrive eller en oppgradert femtrinns automatgirkasse med overdrive. Overdrive tillot motor for å oppnå en høyere drivstoffeffektivitet og redusert slitasje på de enkelte komponentene. På slutten av 1970-tallet, ble van konvertert til en firehjulstrekk typen kjøretøy.

Last

Jevnlige modeller hadde en kapasitet på 12 personer, mens den utvidede førerhus passe 15. Som et resultat ble nyttelast begrenset til 4,040 pounds og 3800 pounds, henholdsvis. Standard lastekapasitet inkludert opp til 236,5 kubikkfot bakre plass og 275.1 kubikkfot i lengre varebiler. De beskyttet lasten ved hjelp av vegg fylle høy tetthet polyetylen paneler, som interessant nok også tilbys isolasjon. Van tillot eieren til å holde verktøyene på plass for transitt formål ved hjelp av stål hyller enheter som er festet til veggene.

Suspensjon

Fra 1968 frem til i dag har E-serien hadde en Ford-utviklet, innovative Twin I-Beam forhjulsoppheng pakken. Twin I-Beam suspensjon er en kombinasjon av etterfølgende arm fjæring og solid bjelke akseloppheng hvor strålen er delt i to og montert forskjøvet fra midten av chassiset. Ford hevder at denne designen er en mer heavy-duty uavhengig forhjulsoppheng oppsett stand til å håndtere større belastninger.