1986 Dodge lastebil Spesifikasjoner

Den Dodge linje av lastebiler i 1986 varierte fra små pakke-levering budtjenester pickups til Dodge Ram 1500 rå styrke kjøretøy egnet for sleping og flytte sving bobiler. Den brede utvalg appellerte til en rekke ulike forbrukere og ga Dodge en fullt ut konkurransedyktig dekning av forbrukeren lastebil markedet.

The Small Truck

D50 gitt en klassisk kurer eller messenger lastebil, sette ut en tilstrekkelig 97 hestekrefter å komme seg rundt. Motoren driver med en 2,0 liters firesylindret motor design. For litt mer styrke og dreiemoment, en 2,6-liters-modellen var tilgjengelig i samme D50 kroppen.

Midt på treet Offering

1986 linjen tilbys også et fullt kommersielle-grade lastebil i 1500-modellen, som skrøt en ny front end innredning. 1986 var også det siste året mannskapet cab og blusset truck bed form ble tilbudt i 1500 linje. Kombinert med en 3,9-liters sekssylindret motor, 1500 gitt sin eiere 190 hestekrefter.

Styrkepakke

Den D150 pickup sette ut en sterk 5,9-liters åtte-sylindret motor. Mindre motorer var tilgjengelig i en seks-sylindret og mindre åttesylindret alternativet. Utformingen kunne produsere et dreiemoment på 360 lbs. per kvadratfot og gjorde det med en fire-trinns girkasse i aksjeemisjonen. Den manuelle girkasse kom med en femtrinns pakken. Kroppen ble tilbudt med en standard to-dørs hytte og en fire-dørs mannskap cab.