1986 Chevy Caprice Wagon Spesifikasjoner

Chevy Caprice stasjonsvogn er en luksus, full størrelse stasjonsvogn produsert av General Motors fra 1965 til 1996. I løpet av sin levetid, Caprice modellene var noen av de mest luksuriøse, high-end, dyre biler i sin klasse, og selskapet har lagt ekstra luksus detaljer hvert år. 1986 Caprice stasjonsvogn var en del av den andre generasjonen av modellen og inneholdt noen av de mest avanserte interiør og motordetaljer av hele linjen.

utvendig Detaljer

1986 Chevy Caprice stasjonsvogn hadde betydelig restyling fra tidligere modeller, er det første gang det hadde blitt betydelig renovert siden linjen er begynnelsen. Det mest karakteristiske ytre trekk er dens to-tone utvendig. Den øverste halvdelen av bilen kommer i en rekke metalliske-glans maling farger som blå, sølv, grønn og brun / taupe. Den nederste halvdelen har tre-korn paneling langs begge sidene og ryggen. Den 1986-modellen inneholdt en ny, strømlinjeformet krom frontgrill som erstattet egg-kartong grille panel på eldre modeller. De fremre frontlysene også fått en mer aerodynamisk makeover. De baklys bak i bilen hadde tre lys på hver side, men de ble også litt renovert i 1986 utrulling. Vindusviskere hadde variabel forsinkelse, og Chevy insignia flyttes direkte til forsiden av bilen, mens før det hadde blitt festet som en panserornament. Brukere kan velge å kjøpe en ekstra tilhengerpakke.

interiør funksjoner

Som de fleste luksusbiler på den tiden, har 1986 Chevy Caprice stasjonsvogn mange strømalternativer: Styre, seter, låser og vinduer. Kraften rattet hadde full tilt evner. En stereo kassettspiller med equalizer-teknologi er standard i alle modeller, som er aircondition. Setene er dekket i blå snor-stoff og har en 60/40 splitt i forsetet. Kunder kan kjøpe et spesielt lys pakke add-on, som legger spesialiserte lys i hanskerommet, overhead kartet belysning og lys på visiret speil, gulv og lasterommet. Fører- og passasjersidespeil er fullt fjernstyrt. Interiøret i 1986 betaler større oppmerksomhet i ergonomi enn tidligere modeller, for eksempel det faktum at makt vinduskontrollene er i armlenet i stedet for dørpanelet. Plush 20-oz. tepper og tre-korn applique linjen de innvendige overflater.

motor~~POS=TRUNC Detaljer

Under panseret, 1986 modellen av Chevy Caprice stasjonsvogn leveres med en automatisk girkasse med overdrive. Motoren er en 307-kubikk-tommers gass V-8 bygget av Oldsmobile og har en fire-barrel forgasseren. Vognen kommer forhåndsinstallert med motorblokk oppvarming. En valgfri måler pakke legger drivstofføkonomi instrumentering. Vognen viktigste nikk til sikkerhetsfunksjoner er dens makt Master makt bremseassistent. Motoren er oppgitt til 140 hk.