1984 Buick Air Conditioner Kompressor fjerning og installasjon

1984 Buick Air Conditioner Kompressor fjerning og installasjon


Du kan enkelt få tilgang til klimaanlegg (AC) kompressor inne i motorrommet på 1984 Buick biler, selv om noen festeboltene på noen modeller er vanskeligere å nå. Likevel, kan du fjerne og installere enheten hjemme uten spesialutstyr ved hjelp av noen vanlige verktøy du kanskje allerede har i verktøykassen. Ved å gjøre denne jobben selv vil du være i stand til å erstatte eller utføre service på kompressoren når det passer deg og få Buick klar for sommeren samtidig som de sparer på reparasjonskostnader.

Bruksanvisning

Fjern Kompressor

1 Ta din Buick til godkjent anlegg og har dem slippe ut klimaanlegget.

2 Gå tilbake til garasjen, åpne panseret og koble fra bakken (sort) batterikabelen med en skiftenøkkel.

3 Finn kompressoren. Dette er den sylindriske enheten ved siden av dynamoen med en slange tilkoblet på baksiden. Ta av luftfilteret med en stjerneskrutrekker, om nødvendig, for bedre tilgang.

4 Løsne dynamo Kjøring og svingbolter, slik at du kan dreie dynamoen litt mot motoren og løsne beltet og fjerne det fra kompressoren skivene. Bruk en skralle, kort skralle forlengelse og socket. Hvis du har en serpentin belte, roter beltestrammeren med en stor breaker bar og en stikkontakt og skli beltet av kompressoren skivene.

5 Koble de elektriske kontaktene fra kompressoren.

6 Løsne og fjern bolten som holder slange til baksiden av kompressoren med en skralle, kort skralle forlengelse og socket. Hold de to O-ringene ligger mellom slange og kompressor for referanse.

7 Løsne og fjern kompressor bolter med en skralle, kort skralle forlengelse og socket. På noen Buick modeller, vil du trenger å heve fronten på bilen ved hjelp av et gulv jack - støtte bilen på to bukker for å fjerne kompressoren fra under motorrommet.

Installer ny kompressor

8 Plasser den nye kompressoren på plass og begynne festeboltene for hånd. Stram til boltene med skralle, kort skralle forlengelse og socket. Senk foran Buick, hvis du hadde å heve den.

9 Feste slangen sammenstillingen til baksiden av den nye kompressoren ved hjelp av to nye O-ringer. Stram slange med skralle, kort skralle forlengelse og socket.

10 Plugg i de elektriske kontaktene til kompressoren.

11 Skift ut drivremmen med skralle, kort skralle forlengelse og socket, eller installere serpentin beltet ved hjelp av større breaker bar og socket, avhengig av din Buick modell.

12 Bytt luftfilteret ved hjelp av Phillips skrutrekker, hvis du måtte fjerne det. Koble jord (svart) batterikabelen med en skiftenøkkel.

1. 3 Ta din Buick til godkjent anlegg og har dem lade klimaanlegget.