Den beste måten å koble til en HDTV

Den beste måten å koble til en HDTV


Mange tror at bare å kjøpe en HDTV, eller en HDTV, er alt som er nødvendig for å få det ypperste innen både lyd og visuelle presentasjoner tilgjengelig. Men i virkeligheten er ikke alle HDTVer skapt like. De er lettest tilgjengelig i 1080 eller 760 dpi, eller "punkter per tomme." Grovt oversatt, er denne mengden av visuell informasjon settene kan vise, med høyere tall produsere klarere, mer levende Trud HD-bilde.

Bruksanvisning

1 Ta kontakt med din lokale kabel eller satellitt-leverandør og kontrollere at HD-programmering er tilgjengelig i ditt område. Mange selskaper tilbyr kampanjer, og du kan selv motta HD boksen og HD stasjons kanaler gratis. Å ha en HD-mottaker er viktig for å se på HD-programmer på en HDTV.

2 Kjøp en HDTV. Bestem om du ønsker å kjøpe et sett i stand til 1080 dpi eller mer økonomisk 760p. 760p er ikke lenger anser ekte HD. Forskning og lese anmeldelser av HDTV før du kjøper.

3 Kjøp en HDMI-kabel. HDMI.org sier med rette sier en HDMI-kabel er "den globale standarden for tilkobling av high-definition forbrukerelektronikk og PC-produkter." Denne kabelen er i stand til trasmitting både HD lyd og bilde i en enkelt kabel. KDMI kabel forbinder HDTV til andre HD-kompatible komponenter som din kabelboks, Blu-Ray (High Definition DVD) spillere, videospill og digitale videoopptakere.

4 Plasser din HDTV hvor du ønsker å vise det.

5 Route koaksialkabelen fra antennen / satellitt i HD kabelboks.

6 Plugg den ene enden av anHDMI kabelen inn i "HDMI OUT" -porten på kabel-boksen, og deretter inn i en av HDMI-portene på din HDTV. De fleste velger plassering "HDMI 1" for sine kabel, over-the-air, eller satellittmottaker.

Hint

  • De fleste HD-komponenter vil ikke er utstyrt med en HDMI-kabel; de kan ikke deles og må kjøpes per komponent. DVI-kabel er digital video uten lydkomponenter.