1983 Yamaha Midnight Maxim 750 Specs

1983 Yamaha Midnight Maxim 750 Specs


Den XJ750 var en motorsykkel som er utviklet av den japanske bilprodusenten Yamaha Motor Company. Denne sykkelen ble også kjent som Midnight Maxim eller Seca. The Midnight Maxim XJ750 første kom på markedet i 1981, og det overlevde i bare to år før det ble avviklet i 1983.

Makt

De fire-takter, inline firesylindrede motoren på Yamaha hadde en forskyvning av 45.7 cubic inches og et kompresjonsforhold på 9,2: 1. Den hadde en boring på 1,6 inches og en slaglengde på 2,2 inches. En innebygd oljereservoar gitt smøring for motoren. Drivstoff ble levert via en forgasser. Motorens Temperaturen ble kontrollert ved hjelp av en luftkjølesystemet. Opp til 81,4 hestekrefter ble produsert med en hastighet på 9000 rpm. Denne utgangen ble levert til motorsykkelens hjul via en manuell femtrinns girkasse med en kardandrift. En toppfart på 124,9 mph kan oppnås.

dimensjoner

Den våte vekt av Yamaha var 524.7 pounds. Når tanken var full av drivstoff, det holdt 4,8 liter. Bakhjulet på sykkelen var 18 inches i diameter og forhjulet målt 19 inches i diameter.

Andre funksjoner

En patron suspensjon system var på plass for å jevne ut veiene fra fronten på bilen. Fra baksiden slutten, tvilling sjokk suspensjon levert en jevnere en tur. En bakre trommel tok seg av halvparten av Midnight Maxim bremse plikter. Twin disker gitt resten av sykkelens bremsekraft. Den våte clutch var utstyrt med flere plater og ble kabel operert. En elektrisk startsystem sparket Yamaha til handling. Sykkelen dobbel vugge ramme ble laget av stål.