1983 Mercury i Grand Marquis Specs

1983 Mercury i Grand Marquis Specs


1983 Mercury Hotel Marquis var en populær bil som fortsatt gjenopprettet i dag av bilentusiaster som liker lav-rytteren ser blandet med en klassisk bil følelse. Produsert frem til 1991, den klassiske av Grand Marquis debuterte i 1983, rulle ut tre forskjellige karosserivarianter, og den forble uendret i mange år før teknologien krevde en mer oppdatert modell.

kropps~~POS=TRUNC Styles

The Grand Marquis ble produsert og tilbys i tre forskjellige karosserivarianter. Den første var en to-dørs sedan, den andre en firedørs sedan og til slutt en stasjonsvogn alternativ. Etter den første år, ble stasjonsvogn kroppen stil falt fra hovedproduksjon, bare blir solgt i treved granulat Colony Park versjon. De to-dørs ble også forlatt etter 1986, og etterlot 1983 modellene av stasjonsvogn og coupe svært vanskelig å finne i dag.

mekaniske Detaljer

1983 av Grand Marquis kom standard med en 4.9L, 5.0 Windsor V8-motor. Denne motor genererer 190 hestekrefter med 270 ft.-lbs. dreiemoment. Motoren fortrenger 302 cubic inches og bruker en fire-trinns automatisk girkasse med overdrive. Slaget og boringen på denne V8 er 2,99 av 3,99 inches. I de senere år, forbrukerne hadde muligheten til en 5,8-liters motor, men dette var en sjelden valg og ofte svært kostbar. 1983 av Grand Marquis har sentrale bensininnsprøytning, og en re-stiliserte grille og baklysene. Andre mekaniske funksjoner inkluderer servostyring, lang og kort arm, spiralfjær hjuloppheng foran, elektriske vindusviskere og en 60-amp dynamo.

kosmetiske funksjoner

Interiøret har av det originale Grand Marquis var omfattende. Tykke gulvtepper og myk luksus lounge sitteplasser var standard, tilgjengelig i kull, dyp rød, mørk blå og noen andre farger. Skinn var også tilgjengelig som en add-on interiør alternativet. Innvendige dører omtalt trepanel, og barnehage armlener brettet for å imøtekomme tre forsetepassasjerer samt tre i ryggen. Eksteriøret fargen på bilen var tilgjengelig i sort, hvit, sølv, kull, rødbrun, noen forskjellige nyanser av blått, rødt, brunt eller valnøtt.