1979 Lincoln Versailles Specs

The Lincoln Versailles var den første mellomstore, luksuriøs bil laget av Lincoln, og det var ikke veldig vellykket. Det ble opprettet som svar på Cadillac Seville i 1975, men aldri tatt på, og etter 1980 modellen ble avviklet. Bilen har utviklet en kultstatus, imidlertid, og det er langsomt blitt en samler bil. Med relativt få i tilværelsen, mange tror det er en klassisk bil for fremtiden.

Motor, drivverk

Av 1979, den 351-kubikk tomme, 5,0-liters V-8 motor var ikke lenger tilgjengelig, og Versailles hadde bare 302-kubikk tomme, 5,0-liters V8 å tilby. Det hadde også en to-barrel forgasseren, som hjalp ikke med makt, mens andre biler i sin klasse hadde innsprøytning av denne tiden. Motoren hadde en boring og slaglengde på fire og tre inches, som refererer til størrelsen av sylinderen, og den avstand den reiser. Det ble vurdert med 130 hestekrefter og hadde 237 fot-pounds av dreiemoment, eller trekkraft. En elektronisk tenningssystem ble innført i 1979. En tre-trinns automatisk girkasse var standard. Også standard var en selvstendig spiralfjær, hjuloppheng foran og bladfjær bakhjulsoppheng.

dimensjoner

1979 Lincoln Versailles hadde en 109,9-tommers akselavstand, som var gjennomsnittet for mellomstore biler. Bilen var 201 inches lang, 74,5 inches bredt og 54,1 inches høy. Fronten spor, eller avstanden mellom hjulene, var 59 inches, og det bakre sporet var 57,7 inches. Bilen kom med en gasstank 19,2-gallon, og fikk rundt 19 miles per gallon. Bilen hadde makt skivebremser og brukt 14-tommers hjul.

standard~~POS=TRUNC

The Lincoln introduserte denne bilen som en mellomstor alternativet, men likevel søkt for at det skal være en luksuriøs bil. Halogen overskrifter ble først brukt på denne bilen i 1979. Standard luksuriøse elementer inkludert klut møbeltrekk, elektrisk justerbare seter, høy kvalitet stereo, skinn dekket instrument panel, dørkplater og ekstra innvendig belysning. På utsiden var det horisontale parkeringslysene, støtfanger vakter, klarlakk maling, overkroppen maling striper, ekstra korrosjonsbeskyttelse og en vinyl halv tak.

Valgfri

Flere alternativer kan bestilles. Wire hjulet dekket var uten pristillegg, mens stålfelger var standard. Tilleggsutstyr inkludert liggeseter, skinninteriør inne, montert garasje åpneren, kassett eller CB-radio, tilt-hjulet ratt og et gulvmontert shifter. Et strøm måne-taket var også et alternativ i tillegg til motorvarmer.