1977 Fiat 124 Spider Informasjon

Fiat er en italiensk auto maker som har blitt produsert og solgt biler siden 1899. Fiat 124 Spider ble introdusert i 1966 og ble gjort til 1978. I 1979 var det sporty lille bilen fortsatte under Spider 2000 betegnelsen med mindre endringer. I 1983 Pininfarina, som faktisk bygget Spider organer for Fiat, overtok produksjon og markedsføring av bilen. Den siste Pininfarina Spider ble solgt i 1985.

Spider History

The Spider var en cabriolet-versjon av Fiat 124 coupe og sedan, som det felles mest av dens mekaniske deler, inkludert motor, girkasse, bakaksel, og fjæringssystemer. Den sporty konvertible kroppen er designet og bygget av Pininfarina, en italiensk trener byggmester som også designet Ferrari 275GTS. Pininfarina bygget Spider organer for Fiat for hele produksjonsserien. 1977-modellen har Pininfarina emblemer på nedre front fendere.

Motor og drivverk

1977 Spider ble drevet av en 1756cc tvilling overliggende kamaksler firesylindret motor og en fem trinns manuell girkasse. Den faste bakakselen ble støttet av etterfølgende armer og suspendert på spiralfjærer. Forhjulsopphenget ble selvstendig sprang med doble wishbones og spiralfjærer.

En europeisk-bygget bilen for nordamerikanske kunder

Selv om 1977 Fiat 124 Spider ble bygget i Europa, hvis var bestemt for salg i Nord-Amerika. (Tidligere Edderkopper ble solgt i utvalgte europeiske land.) Den 1977 Spider kom utstyrt med tunge utseende 5 mph støtfangere, som var nødvendige i USA og kan tåle en 5 mph effekt uten skader. Biler som selges i California også kom utstyrt med katalysator og andre motormontert utstyr som er utformet for å redusere eksosutslippene.

Standardutstyr

1977 Spider kom med ekte tre på dashbordet og rattet, da de fleste biler brukes plast imitasjon tre korn applikasjoner. De kvartal sidevinduene bak kunne ikke bli rullet ned, men senkes automatisk når toppen ble satt ned. Bilen kom også med en liten baksetet, men var for liten til å være behagelig for voksne, og ikke er utstyrt med setebelter.

Hva du skal se etter i en brukt 1977 Spider

Motoren i en jevnlig vedlikeholdt 1977 Fiat Spider bør kjøre til 100.000 miles uten problemer, men noen pakninger og olje sel kan trenge oppmerksomhet på grunn av lekkasjer. Biler som ble brukt hardt kan ha overføringsproblemer og stress sprekker i forstillingskomponenter. Likene ble utsatt for rust, spesielt i geografiske områder som bruker veisalt om vinteren. Sjekk forsiden fenders, gulv panner, dørterskler, og lavere kvart paneler bak for tegn på rust eller tidligere rust reparasjoner.