1971 Chevy Truck Spare Tire Carrier Installasjon

1971 Chevy Truck Spare Tire Carrier Installasjon


Chevrolet brukte to versjoner av reservehjul bærere for 1971 Chevy lastebiler. C-10 pickup har en bære bak førersetet som bolter til gulvet i førerhuset. Installasjon av denne transportøren er omtrent en grei som en to-boltforbindelse blir. Reservehjulet bærere for 1971 Blazer, C-20 og C-30 trucker monteres på undersiden av rammen på baksiden. Denne plasseringen har plass større dekk som ikke får plass bak førersetet. Den reservehjul bærer for 1971 Blazer eller lastebil består av en bærearm med hjulet stopper du installere ved hjelp av håndverktøy.

Bruksanvisning

1 Identifisere hver ende av bæreren ved hjelp av en gjenget bolt i den ene enden og den langstrakte spalte i motsatt ende. Den stud festes til undersiden av lastebil ramme på passasjersiden av bilen. Finn hullet for stud på passasjersiden av rammen.

2 Fjern mutteren fra den gjengede stud ved å vri den mot klokken med en socket og skralle. Plasser mutter i nærheten. Plasser bære med hjulet stopper på midten av transportøren vendt opp. Skyv den gjengede stud i hullet på passasjersiden av rammen.

3 Holde bæreren på plass på undersiden av rammen med den ene hånden. Komme over rammen og træ mutteren med urviseren på den øvre ende av stenderen. Stram mutteren med klokken. La transportøren å henge på plass for nå.

4 Løsne og fjerne det langstrakte holderhåndtaket fra enden av den gjengede holderen stangen. Komme over førersiden av lastebilen rammen og sett den gjengede enden av holderen stang inn i hullet ovenfra.

5 Holder stangen med en hånd for å hindre det fra å dreie som man træ holderhåndtaket over enden av stangen.

6 Løfte enden av bæreren opp og justere den langstrakte spalte i enden av bæreren med den langstrakte festehåndtaket. Senke enden av bæreren og la den hvile på gulvet.

7 Rull reservehjul på plass neste transportøren. Rett inn i hullet i midten av hjul med dekk-stopp på oversiden av bæreren. Legg den reservehjul på transportøren.

8 Løfte enden av bæreren og presse det langstrakte sporet over enden av holderen håndtaket. Sett den flate enden av en offset lug skiftenøkkel inn i hullet på holderen håndtaket. Stram håndtaket med klokken til reservehjulet er på plass.