1970 Monte Carlo Nedre Støpeinstallasjonsveiledning

Installere karosserier molding forbedrer de horisontale linjene i en 1970 Monte Carlo og gir et lag av beskyttelse fra andre bilen dører denting din egen. Automotive lavere molding er tilgjengelig i flere bredder og farger for å legge til din bil. Du kan velge en farge som matcher maling på bilen din for å gli inn i det, eller velge en aksent farge til å bli mer merkbare. Installasjonsprosessen for lavere støping omfatter starter med en ren, tørr overflate slik at limet vil kurere effektivt.

Bruksanvisning

1 Vask 1970 Monte Carlo ved hjelp av en mildt såpevann av oppvaskmiddel og vann i en bøtte. Tørk bilen med et håndkle.

2 Påfør bilvoks og avfettingsmiddel på det området av støpe med en vaskeklut. Skrubb området grundig for å fjerne voks, fett, eller lim fra en tidligere lavere molding søknad.

3 Hell isopropylalkohol på en vaskeklut og tørk den nedre molding området. La alkoholen fordampe i noen minutter, slik det er tørt i støpeområdet.

4 Holder en målestokk opp til den side av bilen i en rett linje. Plasser malerens tape på linjen like over målestokk langs siden av bilen ved hjelp av målestokk som en rett kant.

5 Rull ut støping og hold det opp til tape på bilen for å størrelse det. Kutt molding til samme lengde som tape med et verktøy kniv.

6 Gjelde automotive klebemiddel til baksiden av formingen. Plasser den ene enden av molding like under tapeline og trykk den på bildøra. Juster molding listen under tapeline trykke den på plass mens du jobber til den andre enden. La limet til å feste til bilen.

7 Ta av malerens tape fra bilen.

Hint

  • Noen listverk har automotive lim på baksiden, og du trenger ikke å bruke lim til dem for installasjon.
  • Ikke vask bilen i minst 48 timer etter påføring underkroppen støping.