1969 Camaro Spesifikasjoner

Camaro er en bak-wheel-drive muskel bil først introdusert av General Motors i 1967 under Chevrolet-merket. 1969 Camaro representerer den siste produksjonsåret av den "første generasjon" Camaro, som 1970-modellen gjennomgikk betydelige kropp og motor modifikasjoner. Som alle Camaros, 1969 modell var en to-dørs bil designet for å sete fire passasjerer. Det kom inn fire forskjellige trim linjer: base-modellen Camaro, Rally Sport (RS), Super Sport (SS) og Z28.

1969 Camaro (Base Model)

Grunnmodellen Camaro kom med enten en V-6 motor eller en valgfri oppgradering til en større, kraftigere V-8. Chevy tilbys det både konvertible og kupé kroppen stiler. Basen-modellen kupé var den mestselgende Camaro i 1969.

1969 Camaro Rally Sport (RS)

Rally Sport (RS) pakken var en valgfri utseende pakke oppgradere til grunnmodellen Camaro. Motor- og karosseri valg var identiske med de grunnmodellen. RS-pakke lagt til en rekke kosmetiske endringer. inkludert gjemme vindusviskere, RS emblemer, oppgradert frontlykter og diverse interiør oppgraderinger.

1969 Camaro Super Sport (SS)

Chevy designet Super Sport (SS) modell for forbrukere på jakt etter den beste ytelsen til dollar ratio. SS koster bare et par hundre dollar mer enn grunnmodellen, men tilbudt betydelige forbedringer i ytelse. Kjøpere kan velge mellom en av to større V-8 motorer, en 350-kubikk-tommers V-8 og en enda større 396-kubikk-tommers V-8. SS kom også i en tre-trinns manuell girkasse.

1969 Camaro Z28

Den Z28 var top-of-the-line Camaro tilbudt i 1969. Chevy utviklet og markedsført det eksplisitt for racing, gir det en V-8 motor med 290 hestekrefter, dobbel eksos, mange suspensjon oppgraderinger og større dekk.