1968 Chevy C10 Step-by-Step Tilt Column Oppgraderinger

Aksjen rattstammen i en 1968 Chevrolet C-10 pickup ikke har alternativer som tilt, og som et resultat, hytta av disse lastebilene er litt trangt om plassen, spesielt for folk som er litt større enn gjennomsnittet. Som en ekstra bonus, det også setter rattet på en bedre ergonomisk posisjon. På grunn av dette, kan installere en tilt kolonne være mer behagelig for den gjennomsnittlige sjåføren, fordi det gir mer plass for overkroppen. For å gjøre det, må du få noen tilpassede deler, men du kan gjøre det i et par timer.

Bruksanvisning

1 Pop panseret. Finn styreboksen, som er på førersiden framerail, og kobles til brannmuren via mellomaksel og rattstammen. Unbolt klemmen forbinder kolonnen til styreboksen med en 3/8-inch skralle og socket, så unbolt klemmen forbinder kolonnen til mellomakselen med en 3/8-inch skralle og socket.

2 Trekk av hornknappen på rattet med hendene. Unbolt den sentermutter på rattet med en 3/8-inch skralle og socket, deretter installere rattet avtrekker på rattet. Stram ned threader skaftet på midten av rattet avtrekker avtrekker med en 3/8-inch skralle og socket til rattet spretter ut av kolonnen.

3 Trekk ut ledningene til kolonnen med hendene. Skru av trim panel fra under kolonnen med Phillips-skrutrekker, og deretter unbolt kolonnen fra dashbordet med en 3/8-inch skralle og socket. Trekk kolonnen ut av dashbordet med begge hender.

4 Skyv den nye kolonnen inn i dashbordet og bolt det til kolonnen med en 3/8-inch skralle og socket. Plugg ledningene du fjernet fra aksjerattstammen i trinn 3 i selen på den nye kolonnen ved hjelp av hendene og deretter re-installere trim panel som du fjernet i trinn 3 på dashbordet med Phillips-skrutrekker.

5 Koble de to klemmene under panseret med en 3/8-inch skralle og socket. Monter rattet på kolonnen med en 3/8-inch skralle og socket og skyv hornknappen tilbake på rattet.