1968 Camaro spesialfarger

1968 Camaro spesialfarger


Chevrolet tilbudt nesten 20 ulike lakkfarger i 1968. Disse varierte fra "røyskatt hvite" til en "Tripoli turkis." Spesiell maling var noen farge som ikke var en standard Camaro farge. I 1968 ble fire spesialfarger slettet midyear, og fire nye farger lagt til.

Custom Colors

I 1968 fire tilpassede Camaro fargene ble slettet midyear. Disse inkluderte Tuxedo Svart, Fathom Blå, greske Grønn og Palomino Ivory. De ble erstattet av fire nye spesiell maling farger, som var Rally Green, Corvette Bronse, Lemans Blå og britisk Grønne.

farge~~POS=TRUNC konfigurasjoner

Sletting av en stripe eller bruk av en ikke-standard stripe farge ble også ansett for å være spesiell maling. En "humle nese stripe" ble inkludert som en sportspakke på 1967 Camaro, men det ble en spesiell fargealternativet i mars 1968.

Flere Farge Fakta

I 1968, Tuxedo Black and Cordovan Maroon var spesielle farger for både Camaro og Corvette. Corvette Bronse, LeMans blå og britiske Grønn var også Corvette farger, som senere ble spesiell maling for Camaro det året. Corvette delte fem spesielle farger med Camaro i 1968. Spesialmaling utgjorde bare 2,2 prosent av de fargene som brukes på 1968 Camaro.