1967 Plymouth Valiant Transmisjon alternativer

1967 Plymouth Valiant Transmisjon alternativer


Versjoner av Plymouth Valiant kan finnes over hele verden fra Mexico til New Zealand. 1967-versjonen av Valiant holdt flere motor stiler med et par alternativer for overføring til møte økte hestekrefter og dreiemoment krav. De største fremskritt i automatiske girkasser på denne tiden var laget av designer og produsent TorqueFlite. Selskapet utviklet sendinger for Chrysler som var så pålitelig at design ble brukt i alle tenkelige kjøretøy fra kompakte biler til tunge lastebiler.

170 Slant Six Transmisjon alternativer

Den 170 V6 motor for Valiant holdt en tre-trinns manuell girkasse. Denne spesielle "base" bilmodell tilbyr ikke de mer avanserte alternativer for overføring av andre Plymouth Valiant modeller. Ifølge Plymouth entusiast nettsiden Valiant, over 100.000 av denne modellen ble solgt i 1967.

225 Slant Six Transmisjon alternativer

Den 225 V6-motor modell Valiant ble bygget aksje med en tre-trinns manuell girkasse det samme som 170-modellen. Hestekrefter og dreiemoment øker litt for denne modellen over 170, selv om dens kompresjonsforhold ble noe redusert.

273 V8 2-Barrel overføringer

Den 273 V8 2-barrel var utstyrt med enten en tre- eller fire-trinns manuell girkasse. En fire-trinns automatisk girkasse produsert av TorqueFlite var også tilgjengelig for denne modellen. Ifølge bil og lastebil nettstedet All Par, var TorqueFlite automatgir blant Chrysler-Plymouth mest pålitelige komponenter og benyttes i et bredt spekter av kjøretøy i mange år som varer gjennom 2001 Neon.

273 V8 4-Barrel overføringer

Den kraftige V8 4-fat var utstyrt med en fire-trinns manuell girkasse eller en fire-trinns automatisk girkasse bygget av TorqueFlite. Girskifte for automatiske girkasser bygget på den tiden av 1967 Valiant ble faktisk plassert på dashbordet. Bilprodusentene utnyttet denne "knappen" style delvis å bryte drivere fra vane nå til gulvet for å stadig skifte gir, noe som er nødvendig med manuelle girkasser.