Hvordan ta Colorado Permit Test Online

Komme ditt førerkort er en morsom og spennende tid i livet. Det første trinnet før den gigantiske sprang er å få utdannet og få Colorado førerens tillatelse. Selv om du ikke kan faktisk ta Colorado tillatelse test på nettet, kan du forberede deg på det gjennom online praksis eksamener. Du kan selv ta Colorado førerens sikkerhetskurs på nettet i komforten av ditt hjem med hjelp av dine foreldre og kjære.

Bruksanvisning

1 Plukk opp et eksemplar av Colorado Driver Handbook fra din lokale Department of Motor Vehicles (DMV). Det er ingen kostnad for håndboken. Håndboken er også tilgjengelig gratis på nettet ved Colorado State nettside under Department of Revenue Division of Motor Vehicles.

2 Les håndboken og bruke den til å studere for driveren tillatelse test.

3 Ta praksis tester på nettet. Det er flere kilder å velge mellom, inkludert TestQuestionsAndAnswers.com, DMVDrivingTests.com, og The Unofficial Guide DMV. De fleste av de mindre testene er tilgjengelig uten ekstra kostnader, og de større testene er tilgjengelig for en liten avgift.

4 Når du føler du er klar til å ta førertillatelse eksamen, går du videre til Department of Motor Vehicles. Det finnes tre forskjellige typer av førerens tillatelse. Den kjøreopplæring Permit er tilgjengelig for mindreårige mellom 15 og 15 1/2 som allerede har fullført en førerens sikkerhetsprogram. Førerawareness Permit er tilgjengelig for folk i alderen 15 1/2 og 16 som har fullført en 4-timers Driver Awareness Program. Endelig er Minor Instruction Permit tilgjengelig for de mellom 16 og 21 år. Uansett hvilken Colorado førerens tillatelse vil du motta, må du ta med en ferdig Affidavit Ansvars og Vergemåls DR2460. Skjemaet er tilgjengelig elektronisk på Colorado state nettside under Department of Revenue Division of Motor Vehicles.