1967 Mustang alternativer

1967 Mustang alternativer


Overfor økende konkurranse fra General Motors, Chrysler og American Motors, Ford redesignet Mustang for 1967 produksjon i år. Amerika ble forelsket i pony biler, men lengtet etter mer makt. Av denne grunn, big-block "Thunderbird Special" 390-motoren ble installert i Mustang for første gang. Imidlertid Ford ønsket for å sikre at Mustang kan likevel tilpasses direkte fra fabrikken av forbrukere. Som et resultat ble Mustang tilbys med en rekke ulike alternativer.

Ytre

Den mest dramatiske ytre alternativet var Utvendig Decor Group, som besto av krom wheelwell listverk, en louvered hette med integrerte blinklys, krom molding over bunnen av det bakre frontruten (standard utstyr på Fastback) og en pop-up gasskappe i stedet enn en twist-off cap. En vinyl taket var valgfritt bare på hardtop-modell, og var tilgjengelig i bare to farger: svart og pergament. Tre utvendige speil ble tilbudt av Ford-forhandlere: en passasjer-side fjern speil, en kuleformet side speil og en utvidet speil for tauing. Andre utvendige alternativer inkludert farget glass, en bakre dekk bagasjehylle og krom rocker panel støping.

Interiør

Den valgfrie deluxe interiør pakke inkludert et metall merket i midten av hver forsetet, krom dørpaneler og krom dashbord paneler. En tre-lignende rimed rattet var også ekstrautstyr, og for første gang, Mustang var tilgjengelig med en tilt rattstammen. Selv om ikke et populært alternativ, 1967 modell var også tilgjengelig med en benk i motsetning til to bøtte seter.

motorer

1967-modellene ble utstyrt med en 120-hestekrefter 200 seks-sylindret motor som standard utstyr. Bare to motorene var valgfritt i 1967, den 289 og 390. 289, men var tilgjengelig i tre konfigurasjoner. De to-fat forgasser 289 produserte 200 hestekrefter. De fire-fat forgasser 289 produserte 225 hestekrefter. En spesiell høy ytelse 289 produserte 271 hestekrefter. Det ble også utstyrt med en fire-barrel forgasseren. Den 390 var et nytt tillegg til Mustang i 1967, og produserte 320 hestekrefter med en fire-barrel forgasseren.

sendinger

En tre-trinns manuell girkasse var standard utstyr for alle, men høy ytelse 289 og 390 motorer. En firetrinns manuell var valgfritt for alle, men den 200 motoren. En tre-trinns automatisk girkasse var tilgjengelig for alle motorer.

andre alternativer

Andre alternativer inkludert klimaanlegg, skivebremser foran, en turteller, en radio, motorrom og bagasjerommet lys, et hanskerom lås, hastighetskontroll, en elektrisk klokke, servobremser og servostyring.