1967 Honda S90 Spesifikasjoner

1967 Honda S90 Spesifikasjoner


1967 Honda S90 (Super 90) er en lav-drevet motorsykkel som ble produsert fra 1964 til 1969. Betegnelsen Honda 90 refererer til motortypen installert på denne sykkelen. Honda 90 er en overliggende kamaksler (OHC) motor som så lik sin forgjenger, Honda 70, men er en større blokk.

motor~~POS=TRUNC

1967 Honda S90 motoren er en luftkjølt firetakts, OHC, ensylindret design. Fire-takts refererer til de fire sykluser som finner sted inne i motor-: inntak, kompresjon, forbrenning og eksos. Den OHC driver innsug og eksosventiler, åpning og lukking innenfor syklusen. Den eneste sylinder Utformingen av S90 er den mest grunnleggende konfigurasjon motor av en hvilken som helst forbrenningsmotor, og er ofte brukt på motorsykler. Fordelen er at ensylindrede motorer er enkel og liten, men også gi fart.

Design, Transmission og Speed

1967 Honda S90 er utstyrt med en fire-trinns girkasse med manuell clutch, og er bygget på en T-bone stemplet ramme stål. Stemplet stål produksjon er en billig produksjonsmetode som bruker lavere strekkfast stål og stempler det ut i masse mengder. Sykkelen hviler på 18-tommers hjul og er i stand til åtte hestekrefter, noe som tilsvarer en toppfart på ca 65 til 70 miles per time.

bremse~~POS=TRUNC Specs

De fremre og bakre bremser er utstyrt med interne ekspanderende sko. Bremseskoene og bremsebetjeningsmekanismen er understøttet på en støtteplate, som er festet til kjøretøyets aksel. Bremsetrommelen, festet til hjulet, omfatter skoen og er friksjonsflate for bremseskoene. Når rytteren presser håndbremsen, utvides skoen inn i trommelen, og bevirker at sykkelen til bremsen.

Suspensjon Specs

Forhjulsopphenget er den hydrauliske teleskoptypen. Dette er store hydrauliske støtdempere med interne kilder, som gjør at forhjulet til å reagere på veiforhold uten å forstyrre resten av sykkelen. Bakhjulsopphenget er hydraulisk svingarm type, og holder bakakselen fast mens svingbare vertikalt slik suspensjon kan absorbere veien misdannelser.

Diverse Informasjon

The Honda S90 er kjent som Benly 90 i europeiske land. Det er ingen vesentlig forskjell i design eller ytelse. Amerikanske modeller kommer med en side stå mens den europeiske versjonen er utstyrt med et senter stativ. 1967 Honda S90 er også utstyrt med ikke-folding kompis pinnene, som gjør det mulig for en ekstra rytter, og lukket kjede vakt for å holde ben og klær fra å bli snagged.