1966 GTO Grille Installasjon

1966 GTO Grille Installasjon


1966 GTO var en betydelig vendepunkt for Pontiac ytelsen linjen for en rekke årsaker. GTO, tilbød opprinnelig som en forestilling alternativ for 1964 LeMans, ble dens egne kjøretøy linje i 1966. I tillegg er GTO så en kosmetisk forandring som utnyttet en ny "cola-flaske" stil kropp. En av funksjonene du vil legge merke til når du installerer gitrene på 1966 GTO, er den innebygde blinklys som ikke var tilgjengelig på 1965-modeller.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på 1966 GTO og finn header panel. Overskriften panel er et metall stykke som går fra venstre side av motorrommet til høyre, rundt hetten låsemekanismen. Gitter brikkene er festet på plass med dette panelet.

2 Plasser førersiden grille brikke i den utpekte plassen foran kjøretøyet. Hvis du ikke har "GTO" badge installert i grillen stykke allerede, utføre installeringen før du setter grillen brikke i fronten på bilen.

3 Sett boltene som holder gitteret på plass ved å stramme dem gjennom deres utpekte hull i header panel.

4 Koble pluggen som gir strøm til blinklys ligger i GTO er deksel. Du får tilgang til pluggen fra bilens panser. Stående over motoren, når hånden ned på forsiden av motoren og mot baksiden av risten.

5 Gjenta trinnene over for å installere passasjersiden grille stykke.

Hint

  • Ikke stram boltene som holder grillen brikkene på plass. Dette kan knekke plast i grillen.