1965 Chevrolet C10 lastebil fabrikkens spesifikasjoner

1965 Chevrolet C10 lastebil fabrikkens spesifikasjoner


1965 Chevrolet C10 lastebil ble bygget med slitesterke komponenter og ikoniske styling. Primært brukes for transport av opptil et halvt tonn av materiale, er denne lastebilen nå et populært valg for samlere og bil konservatorer. Whitewall dekk og rustfritt stål trim lagt til den ikoniske utseendet på denne flat seng lastebil.

Opptreden

Den opprinnelige motor på Chevy C10 var en 230 kubikk-tommers seks sylinder, som kan nå 165 hestekrefter. Termin skiftende, tre-girs manuell girkasse fikk tilnavnet "tre til treet" på grunn av det er egenskaper. En overføring alternativ for 1965 C10 var overdrive, som tillot girene å rev på en høyere hastighet gjennom skiftende. Bakbremser var standard i denne bilen. Den forhjulsoppheng omtalt spiralfjærer. I dag er denne lastebilen ofte tilpasses med kraftigere motor og ytelse komponenter for å forbedre akselerasjon og ytelse.

Interiør

Standard fabrikkinstallerte funksjoner for Chevy C10 inkludert fireveis blinkende lys, selvdempende blinklys og tilt styring. Air condition og en AM radio var også standard for denne trucken. Dashbordet ble laget av metall og inneholdt knotter for en sigarettenner og hanskerom lås. Setene var bøtte-stil og interiør farger inkludert black and tan.

Ytre

På 1965 Chevy C10, ble hjulene malt i samme farge som lastebil kropp. Hjul også omtalt hundeskål hjulkapslene og white trim. Rustfritt stål bed rail og frontruten trim lagt biter av flash på utsiden. På grunn av rust over tid, er kroppen ofte helt eller delvis restaurert av C10-entusiaster. Utvendig fabrikk farger inkludert himmelen blå, krem ​​og hvitt. Hvite støtfangere og grille maling var standard, og er ofte modifisert med kromdeler.