1954 Ford F-100 Specs

Conceptcarz.com rapporterer at Ford produsert mer enn 1 million av sin 1954 F-100 pickup, en to-wheel-drive lastebil som tilbys plass til to i en standard benk. Mens relativt utilitaristisk i sin tid, moderne samlere ofte søker lastebil som et ombyggingsprosjekt for å gå tilbake til de opprinnelige spesifikasjonene eller å slå den inn i en hot rod, i henhold til "Classic Trucks" magazine.

dimensjoner

1954 F-100 satt på en 115-tommers akselavstand, med 15-tommers dekk. Det utfordret en total lengde på 198 inches og en bredde på 73,5 inches, fremgår det Conceptcarz. Stål unibody konstruksjon kombinert han kropp og chassis i én enhet, med sin grunnleggende kroppstype, inkludert en standard cab og en step-side-boksen, der sidene av lastekassen sitte inne hjulbrønnene. De stig fortsette fra under bilen dørene til bakskjermene, skape et trinn for enklere tilgang til lasterommet.

Motor

Drevet av en 239-kubikk-tommers V-8 motor, 1954 Ford F-100 er utviklet 130 hestekrefter. Hvert av de åtte sylindre målt 3,5 inches i diameter og hadde en strek - lengden på bevegelsen av motorens stempel - fra 3,1 inches, for et kompresjonsforhold på 7 til 2. (Motoren kompresjonsforhold sammen volumet av luften og drivstoffblandingen som oppstår under kompresjon, avhengig av plasseringen av stempelet.) en manuell girkasse kom standard på F-100, selv om alternativene eksistert i en manuell girkasse med overdrive og automatgir.

Fluids

F-100 tilbudt en 17-liters tank, og den V-8 motor som kreves fem liter olje. Den grunnleggende kjølesystem trengte 20 liter kjølevæske; med valgfritt varmeapparat, økt kjøle kravet til 21 liter. Den manuelle girkassen som kreves tre halvlitere med væske uten overdrive, og 4 pints med overdrive installert, ifølge Second Chance Garage, som også presiserer at F-100 er automatgir kreves 9,75 liter væske.

Deler

Ford F-100 ble ansett som en enkelt produksjonsserie 1953-1956, påpeker Conceptcarz.com. Distributører ofte klump sammen modeller laget i løpet av disse årene, på grunn av den interchangeability av lastebiler "deler, enten original eller gjenstander som brukes til å lage en hot-rod ut av en gammel lastebil.