1940 vind Visirer

1940 vind Visirer


Auto parasoller, eller solskjermer, var ikke en fabrikk alternativ på alle biler i løpet av 1940-tallet. Flere typer solskjermer ble produsert som etter-markedet tilbehør for de fleste fabrikater og modeller av amerikanske biler. Bileiere som søker fritak fra solens gjenskinn ble tvunget til å finne og installere tilgjengelige parasoller etter å kjøpe en ny bil.

Solid Utvendig Visirer

Utvendig solskjermer gitt skygge for førerens øyne, men ikke redusere lys eller reflekser fra kjøretøyet hette. De fleste tilgjengelige utvendige solparasoller ble stemplet fra metallplater og installert på et kjøretøy med skruer og festeklemmer. Den etter-markedet visir kits besto av flere deler og nødvendig moderat mekaniske ferdigheter til å installere dem på riktig måte. Auto forhandlere gitt maling matching når eierne ønsket visir for å matche bilens farge.

Transparent Utvendig Visirer

Flere ettermarkedet tilbehøret produsenter tilbudt ytre visir laget av fargede plast. Visir av denne typen gitt skygge mens føreren oppover visjon om å se trafikklys. Sett med to visir skygge paneler, et senter mount og sidemontering klips og skruer. Maleri å matche bilen ble ikke nødvendig. Moderate mekaniske ferdigheter var nødvendig for å installere kits.

Solid Interiør Visirer

De fleste bilprodusenter ikke opprinnelig inkluderer innvendige solskjermer som standard utstyr. Produsenter av etter-markedet tilbehør tilbudt kits for fører- og passasjer solskjermer. Kits tillatt solskjermene å svinge ned til skygge fører og passasjer øyne. En vippebeslaget lov visiret å svinge til sidevinduene for skyggelegging solen fra siden.

Transparent Interior Visirer

Redusert gjenskinn ansporet innovasjon av gjennomskinnelig interiør solskjermer. Flat plastmateriale, i en rekke av sol-reduserende farger, erstattet de dreibare faste visir. I noen tilfeller, eiere har valgt å ha begge typer interiør visir montert i bilen for å redusere gjenskinn og skape skygge. Sent på markedet tilbehøret produsenter tilbudt gjennomsiktig visir for å passe de fleste fabrikater og modeller av '40s biler.