1934 Ford Plan History

V8-drevet 1934 Ford Pickup lastebil ble en av de mest berømte biler av den store depresjonen, takket være sin pålitelighet og sin allsidighet. Det var like populært blant samlere, konservatorer og varme Rodders.

Origins

Henry Ford introduserte den første masseproduserte V8-motor to år tidligere, slår den nå legendariske lille Deuce Coupe. I 1934 lastebilens makt ble økt til 85 hestekrefter, og med en listepris på $ 660, var fashioning sitt eget rykte som en arbeider lastebil og til slutt blant Amerikas ungdom.

popularitet

Lastebiler var veldig utilitaristisk kjøretøy: De var ment for å arbeide og haling. 1934 Ford Plan var ikke annerledes, finne bruk som en stake seng lastebil og som en bergingsbil. Men lastebilen også funnet nåde som en Pro Gate Rodder, takket være sin inntagende stil og tilgjengeligheten av deler. Det har også alltid vært en stor etterspørsel gjenstand for omfattende modellbyggere.

trivia

Legendary TV talk show-vert Jay Leno, som eier mer enn 200 klassiske biler, lastebiler og motorsykler, spark startet sin hobby med en 1934 Ford V-8 lastebil som han restaurert selv i en alder av 14. I dag er nå sjeldne 1934 Ford Plan lastebil henter $ 50.000 eller mer på auksjoner.