1156 Gløde Lumen Specs

Den 1156 glødelampe er en automotive pære av typen S8 som primært brukes til Blinklysene. Den har en bajonettfatning, er 2 inches lang og kommer i en rekke farger. Dette S8 pære kan brukes også i andre bajonett-mount inventar, slik som det indre av en campingvogn. Det er en 13-volts pære.

lumens

Lumen, eller lyseffekt, for 1156 gløde er 402. Dette er omtrent tilsvarer en kraftig lommelykt eller en liten interiør pære. Energien uavgjort er 27 watt. Som et alternativ til energibehov av glødepærer, kan du finne LED-pærer som passer de bajonett mounts på rundt 20 prosent av effekten med tilsvarende lysutbytte, noe som sparer energi hvis det blir brukt i en lastebil, trailer eller bilens interiør , men har en annen kvalitet av lys.

Farge

Den 1156 kommer i en standard klar farge, i tillegg til gult. For ikke-standard bruksområder det kan også kjøpes i rødt, blått, grønt og lilla. De tilsvarende LED kan også bli funnet i en rekke farger.

Livstid

Den gjennomsnittlige levetiden til 1156 gløde er 1200 timer, som er omtrent det samme som en husholdning gløde. LED-ekvivalenter har en lengre levetid, men er også mer kostbart.