1999 Chevy Malibu Stereo Installasjonsveiledning

Chevy vedlagt "Malibu" navn til en av sine mest populære muskelbiler i 1960, den Chevelle. Den "Malibu" navn fungerte som øverste trim nivå tilgjengelig på Chevelle fra 1964 gjennom 1977. Fra 1978 gjennom 1983, Malibu navn tok plassen til Chevelle, som bilen gjennomgikk en langsom og smertefull død, som følge av strenge utslippskrav og laber slutten av 1970-tallet begynnelsen av 1980-tallet styling. I 1997 Chevrolet gjenopplivet Malibu navn, men som en mellomstor familiebil. 1999 Malibu kom standard med en AM-FM lydanlegg og hadde en ekstra CD eller kassettspiller tilgjengelig. Installere et stereoanlegg i 1999 Malibu krever noen verktøy og grunnleggende mekaniske kunnskaper.

Bruksanvisning

fjerning

1 Påfør et tynt lag med duct tape til bladet enden av en flat skrutrekker for å beskytte bilens interiør.

2 Lirk rundt omkretsen av dashbordet rammen - trim panel rundt radio og klima kontroller - ved hjelp av en flat skrutrekker til å løsne sine klemmene. Trekk rammen av dashbordet.

3 Fjern de to radiofesteskruene med en skralle en 9/32-inch kontakten. Skyv radioen ut av dashbordet til du kan nå radioens ledningsnett på sin bak.

4 Trykk og hold på låseknappen på radioen ledningsnett og trekk selen fra radioen med en liten wiggling bevegelse. Trekk antennekabelen fra baksiden av radioen. Fjern radioen fra kjøretøyet.

Installasjon

5 Trykk ledningsnettet inn i stikkontakten før du hører det klikker på plass. Plugg metallet enden av antennekabelen til sin kontakten på baksiden av radio.

6 Skyv radioen inn i dashbordet og stram de to radiofesteskruene med en skralle og 9/32-inch kontakten.

7 Sett strek rammen over radio og klima-kontroll knotter, fôr opp klippene på baksiden av dekselet mot sporene i dashbordet. Trykk rammen på dashbordet for å knipse alle klemmene på plass.