1997 F-150 Brake Booster Feilsøking

1997 F-150 Brake Booster Feilsøking


Strøm bremser er standard utstyr på 1997 F-150s, selv i basen trim modellene. Kraften i bremsing er levert av brems booster. Bremsen strøm booster på lastebilen er vakuumaktivert som det store flertallet av kraftbremse utstyrte biler av nyere tid. Når bremsepedalen trås, åpnes en ventil inne i booster for å lage en trykkforskjell over store sirkulære blender som bistår pedal innsats. Feilsøking booster problemer kan gjøres uten verktøy eller kompetanse i saken, men reparasjoner kan kreve mer anstrengende foretak.

Bruksanvisning

1 Fjern plast vakuum montering, eller sjekk ventil, fra booster grommet. Vri ventilen litt for å lette utvinning fra pakningen og deretter fra tilførselsslangen. Erstatte ventilen hvis sprekker i plasten ventilhuset. Tilpass vakuummåleren til å passe booster tilførselsslangen, og start motoren. Overvåk gauge nål for en jevn lesing nær 20 inches av kvikksølv. Se etter tresko i slangen eller motor forsyning brystvorten hvis målingene er lavere enn 17 inHg ved havnivå. Readings i høyereliggende områder vil være proporsjonalt lavere.

2 Slå av motoren og bruke lommelykt for å inspisere det indre av booster. Sett på hovedbremsesylinder hvis bremsevæsken er tilstede i hulrommet, da det betyr segl svikt av hovedsylinderen. Sett på booster i dette tilfellet også, som forurensning kan føre til membranbrudd. Settes helt inn i plasttilbakeslagsventilen inn i den booster tilførselsledningen og kausen hvis ingen forurensning er kjent.

3 Start motoren og vente på tomgang for å stabilisere seg. Lytt oppmerksomt under panseret for å finne noen høy susing som indikerer en betydelig vakuum lekkasje. Reparere eller erstatte motor vakuum slanger som lekker merkbart, da de kan påvirke motorytelse og booster funksjon. Kontroller booster slangen for lekkasjer, knekk eller kollapset områder. Erstatte eventuelle svekket slange med originalutstyr-kompatible deler.

4 Stå i fronten av lastebilen, i nærheten av booster. Lukk førerdøren og har en assistent trå inn bremsepedalen, som om ved rødt lys. Oppretthold et jevnt trykk på bremsepedalen mens du lytter til booster. Bytt booster hvis hvesende lyder fortsette i mer enn to til tre sekunder etter første pedal. Konstant piping fra booster med enda pedal trykk indikerer en defekt booster membran.

Hint

  • Du må kanskje en trinn krakk for å komme nær nok til å teste eller inspisere visse komponenter, på grunn av den høye bakkeklaring av F-150. FASHION et stetoskop fra en liten trakt og noen rør for å hjelpe finne vakuumlekkasjer. Lys hvesende hørt i det indre av lastebil cab når bremsepedalen trykkes ned anses normalt ved fabrikkstandarder.
  • Hold godt klar av bevegelige deler når du arbeider rundt en motor i drift.