Hvordan lage en god subwoofer Box

Hvordan lage en god subwoofer Box


Montering av høyttalerne inn mellomrom i et kjøretøy der de aldri var ment å være en utfordrende oppgave. Bygge vedlegg for disse høyttalerne skaper en bedre lyd og utseende. Før bygge en boks, må du bestemme hvilken type boks som er best for deg. Forseglede esker er lettest å bygge og kanalisere de fremre lydbølger ned i lytteområdet. Bygge en forseglet subwoofer boksen er moderat utfordrende, men etter å ha fulgt noen få skritt du bør være eier av en fin subwoofer boks.

Bruksanvisning

1 Bestem størrelsen på kabinettet. Vanligvis kabinettet for en 12-tommers høyttaler er 2 til 3 kubikkfot. Dybden vil være 0,7 x bredde og høyde vil være 1,4 x bredde. Pass på kabinettet vil passe inn i bilen.

2 Skisser hvert stykke boksen på kryssfiner eller sponplater for å sørge for at du har nok materiale. Klipp forsiktig bitene ut av kryssfiner med stikksag.

3 Fest alle delene (unntatt frontpanelet) som vil holde høyttaleren, ved å bruke snekker er lim for å holde delene sammen der de kobler. I tillegg til trelim, sette inn en treskrue hver sjette inches å feste bitene.

4 Påfør silikon på innsiden av hvert ledd med fugepistol og caulk. Det bør være åtte leddene totalt som må caulk.

5 Fest den gjenværende panelet til boksen ved å bruke snekker er lim der brikkene vil koble til. Bruke teknikken fra trinn fire for å sette inn treskruer inn i panelet.

6 Beregn midten av frontpanelet og tegne en sirkel med samme diameter som den tiltenkte høyttaleren ved hjelp av en tegning kompass. Dette er omrisset av høyttaleren hullet. For å beregne sentrum av frontpanelet, måle fronten av boksen horisontalt og vertikalt. Del hver måling av to, og dette vil være midt i frontpanelet.

7 Plasser tegningen kompasset på midten av frontpanelet og strekker seg i tegningen ende halvparten av diameteren av det tilsiktede høyttaleren. Dersom den påtenkte høyttaleren er 12 inches, bør tegningen kompasset forlenges 6 inches. Tegn en sirkel med tegningen kompass når den er forlenget passende lengde. Dette er omrisset av høyttaleren hullet.

8 Bor et pilot hull i midten av frontpanelet som er stor nok for stikksag til å passe inn. Skjær ut høyttaleren hull.

9 Påfør nok silikon på fingeren din til å forsegle alle gjenværende ledd. Påfør tetningsmiddel til innsiden leddene i frontpanelet og noen steder inne i boksen som ikke er luft stramt. Du har nå bygget en god subwoofer boks.

Hint

  • For å holde veden fra splitting, bore et pilothull for skruene.
  • La boksen for å tørke i 24 til 36 timer før du legger ekstra komponenter.
  • Pass på at boksen er helt tett for best lydkvalitet.
  • Bruk hansker og vernebriller ved håndtering av skarpe redskaper.