Yamaha RT100 Specs

Yamaha RT100 Specs


Yamaha RT100 er en dirt bike som ble bygget for yngre ryttere som bare kommer inn i verden av off-road kjøring. Styret i 2000 Yamaha RT100 er så lettvint, med bare hånd brems forsamlingen montert. Unge ryttere kan utvikle sine kjøreferdigheter på denne mellomstore sykkel uten å være over-utfordret av innsatsen for å holde sykkelen under kontroll. Sykkelen hadde en veiledende pris på $ 2049 da den først ble utgitt.

Motor og girkasse

En 97cc motoren driver Yamaha RT100 over hopp og flate områder. Motoren er en totakts motor med 6,7: 1 kompresjonsforhold. Den 5-trinns girkasse av Yamaha RT 100 er manuell, med en fot clutch å skifte gir. En kjede er brukt til å flytte tannhjul i det endelige stasjonsenheten. Drivstofftanken på Yamaha RT100 holder 1,3 liter gass.

Hjuloppheng og bremser

Bremsene på Yamaha RT100 dirt bike er trommelbremser på både for- og bakhjulene. Den fremre ende suspensjon er fremstilt av en teleskopisk gaffel og har opp til 4,3 inches av for å absorbere støt og hindre rytterens armene fra å motta støt. Bakhjulsopphenget består av to sjokk på hver side av bakhjulet. Sjokkene er i stand til å gå opp til 3,2 inches å gi kontroll og håndtering på syklisten.

Størrelse

Yamaha RT100 dirt sykkel er ikke en lett. Med en vekt på 161 lbs., Er tung nok til å utfordre unge ryttere, men likevel holde seg innenfor kontroll denne sykkelen. Sykkelen er 70 inches lang fra slutten av frontskjerm til enden av bakskjermen. Styret av Yamaha RT100 stå på 38 inches fra bakken. Toppen av setet er 28,7 inches fra bakken. Rytteren av Yamaha RT100 har nesten åtte inches av bakkeklaring. Skarpe svinger og switchbacks kan utføres enkelt med sykler sin 6,9 tommers akselavstand.