Yamaha Raider eksos tips

Yamaha Raider eksos tips


Yamaha Raider er en "chopper-inspirert" motorsykkel som tilbyr drivere stilen av et helikopter, men med overlegen håndtering og ride likestilling. I motsetning til en bil, er en motorsykkel hele eksosanlegg oftere på skjermen. Eksosen spissen er endepartiet av eksos-systemet, den eneste delen synlig på biler, og den styrer hastigheten av luftstrømmen fra motoren. Mange ettermarkedet alternativer er tilgjengelige for å tilpasse Yamaha Raider eksos tips.

Forhåndsinstallert

Yamaha tilbyr kjøpere av en ny Yamaha Raider muligheten til å tilpasse sykkelen før de kjøper. Brukere kan velge suspensjon, motorstørrelse, og avskjær inkludert eksos spissen. De viktigste eksosrør er laget av høykvalitets rustfritt stål, som har blitt polert til en høy standard. Spissen, men kan være ferdig i krom, titan eller rustfritt stål som passer til stilen på rytteren. Stilen fabrikkinstallerte tips er å være skråstilt bakover, for å matche kurvene i Raider chassis.

Raw design

De Raw Design Reaper eksos tips er utviklet spesielt for å forbedre Yamaha Raider ytelse, og ifølge RaiderPerformance.com, har blitt forårsaker "utrolig interesse for Raider Fellesskapet." Tipsene er laget for å skli på en installert eksosanlegg. Laget av lett, men sterk stål, The Reaper eksos tips redusere vekten på motorsykkel med 13 pounds, noe som øker ytelsen til motorsykkel. Tipsene er kuttet med en skrå, for estetisk appell, og er ferdig med krom.

Hard Krome

Hard Krome produserer 10 eksos tips for Yamaha Raider. Tipsene er designet for å passe 2008-2010 modeller og bare skli på det installerte eksosanlegget. Alle eksos tips er laget av høyverdig rustfritt stål som har blitt ferdig med krom. Det er et valg mellom normal krom og matt sort krom behandling for tips. Tipsene forbedre motorytelsen ved å øke luftstrømmen og endre lyden produsert av motorsykkel. Hard Krome sin eksos tips kommer i en rekke stiler som tillater rytteren å tilpasse sin sykkel som passer deres egen smak.