Window Tint lover i Maryland

Window Tint lover i Maryland


Som mange stater, Maryland har lover som forbyr visse typer vindusglass på personbiler, varebiler og lastebiler. Disse lovene er på plass for å beskytte politifolk, som trenger å være i stand til å se inne i kjøretøy som de har bestilt for å stoppe etter en trafikk brudd. Personer som bryter disse vinduet fargeskiftende lover er pålagt å fjerne eller erstatte tint på vinduene innen en fastsatt frist, eller mister sine kjøring privilegier.

Lover For personbiler

Personbiler, cabrioleter og stasjonsvogner kan ha sotede vinduer. Imidlertid må disse vinduene har en lys-transmisjon hastighet på minst 35 prosent. Noe mørkere vil utsette bilens eier å en Sikkerhetsutstyr verkstedordren.

Disse kjøretøyene heller ikke lov til å ha vinduet missfarging som er gul, rød, gul eller reflekterende.

Lover for Multi-Purpose Vehicles

Multi-kjøretøy, varebiler, limousiner og klasse-E lastebiler med totalvekt lik eller mindre enn 10.000 pounds kan ha tonet vinduer, med noen restriksjoner. Vinduet fargetone på førersiden og høyresiden som passasjersidedører må ha en lys-transmisjon rate på 35 prosent. Disse vinduene kan ikke ha reflekterende, rødt, gult eller gul vinduet fargetone.

Imidlertid kan de andre vinduene på disse kjøretøyene har noen form for vindu missfarging bortsett reflekterende film.

Sikkerhetsutstyr verkstedordren

Hvis bilens vinduer bryter Land vinduet fargeskiftende lover vil en stat trooper utstede en Sikkerhetsutstyr verkstedordren. Denne ordren krever trede å korrigere sine overgrep innen 10 dager og sende en sertifisering av reparasjon til Maryland State Police Department Automotive Safety Enforcement Division innen 30 dager. En trooper med politiet avdelingens Automotive Safety Enforcement Division må inspisere reparasjoner for å sikre at graden av fargetone faller innenfor statens retningslinjer.

Når du er ferdig med disse reparasjonene, må du sende en kopi av sikkerhetsutstyr verkstedordren til sikkerhetsmyndigheter divisjon. Hvis du ikke sender denne kopien til divisjon innen 30 dager, vil kjøretøy registrering bli suspendert.