Virkningene av overflatebehandling på Resistance av metaller

Virkningene av overflatebehandling på Resistance av metaller


Overflater eller belegg for metall gir korrosjonsbeskyttelse, forbedrer utseendet av et bestemt metall, beskytter mot misfarging, reduserer mengden av slitasje og øker en metallets motstandsegenskaper. De fleste er ferdig er ikke laget for å endre motstands egenskapene til metaller som de dekker.

Svart Oxide Coating

Svart oksyd belegget er et omdanningsbelegg som brukes som en behandlingsprosess for stål. Denne prosessen benytter en alkalisk vandig saltoppløsning, drevet ved 285 grader Fahrenheit, for å dekke stål eller jern deler. Når delene er dyppet i løsningen danner en slitesterk overflate som dulls blende av lys, forbedrer overflaten smøring og ikke viser en hvit korrosjon tilstand som kan forårsake en kortslutning. Svart oksyd belegg, endrer ikke dimensjonale, mekaniske eller fysiske egenskaper av noen av delene som er dyppet i denne oppløsningen. Svart oksyd belegget er ikke vanligvis brukes for elektriske formål, men hvis det anvendes for dette formål den ikke lavere motstandsegenskaper av metall som den dekker.

kjemisk Finish

Kjemisk overflatebehandlet svart er konstruert for å forsinke korrosjon av kobber og kobberlegeringer, og denne fremgangsmåte gir ikke slitasjemotstand. Kjemisk overflatebehandlet svart blir brukt til å lage en kobberdelen vises i sort farge for å redusere glansen på overflaten av kobber, og for å fremstille en kobberoverflate for fremtidige belegg slik som lakk eller voks. Denne prosessen endrer ikke dimensjonen av en kobberdelen, og denne prosessen blir ikke brukt på serverings og vannforsyning eks. Kjemisk slutt svart forringer ikke resistivitet av kobber.

Silver Coating

Sølv belegg brukes for galvanisering anvendelser innen elektro og engineering felt, og det er også gjennomført for dekorative formål innenfor smykker industrien. Denne type belegg prosess forbedrer glansen og etsende motstand av et metall. Sølv belegg er gunstige for lodding anvendelser og dens hardhet varierer 90-135 på Brinnell vekten som brukes til å bestemme hardheten av et bestemt stoff. Sølvbelegg endrer ikke de resistive egenskapene til det metall som det dekker; det forbedrer dem i stedet.

Tin Plating

Tin er kjent som Titanium Nitride og det er en av de mest brukte belegg som brukes for maskiner og verktøy på tvers av ulike bransjer. Tinn forbedrer overflatekvaliteter av verktøy, fordi den danner en hard barriere som er motstandsdyktig mot friksjon, slitasje og korrosivitet. Tinn er også et første belegg på grunn av sine andre egenskaper slik som adhesjon, seighet, kjemisk stabilitet, smøring og motstandsdyktighet mot temperatur. Når tinn anvendes i elektriske prosesser det vanligvis ikke endrer de resistive egenskapene til det metall som det strøk.