Verktøy til Wind din egen Magnet Coils

Elektromagnetiske solenoider er en viktig del av alt fra lysbrytere til tenninger. Solenoids er også en viktig del av hobby elektronikk, men uten de riktige verktøyene, kan deres effektivitet begrenses.

dor

En dor er en treplugg eller metallstav av den samme bredde, avhengig av hva man ønsker for innsiden av spolen. Den bør ha et hull på tvers av boret gjennom det, noe som er litt større enn bredden av ledningen. En 3/8-tommers diameter stang fungerer veldig bra for 14-gauge, men hvor effektivt det er vil endres avhengig av hvilken ledning du bruker.

håndtaket

Håndtaket kan være alt fra en fjernbar klemme til et par store låsetenger, og er festet til en ende av stangen. Håndtaket er utformet for å slå den sentrale formen av spolen, og holde det på plass.

Støtten

Hold hele skjemaet på plass er avgjørende for å sørge for at magnet er konsekvent såret. Dette er den minst komplekse delen av prosessen, med en hvilken som helst støtte egnet, forutsatt at det holder pluggen på plass, og gjør at den kan bevege seg. To av de mest populære metodene inkluderer hviler pluggen på melk kasser eller å sette en skrustikke på hver ende av det og åpne det litt. Dette gjør at stangen kan bevege seg fritt samtidig som det holdes på plass.

hansker

De aller fleste av ledninger vil ha en ulempe eller fangst på et tidspunkt i sin lengde. Hvis du kommer til dette punktet uten å ha på vernehansker, kan du skade deg selv. Som et resultat, arbeidshansker er viktig, slik at du kan manipulere ledningen trygt og godt.