Vehicle Heater Core-problemer

Vehicle Heater Core-problemer


Biler bruker et varmesystem varme i kabinen. En varmeveksler som kalles et varmeapparat kjerne tjener dette formålet. Kjøretøy varmeapparat kjernen problemer kan oppstå på grunn av en rekke årsaker.

tresko

Et kjøretøy varmeapparat kjerne bruker et rørsystem utviklet for å sende ut oppvarmet luft. Dette piping svinger og kurver for å passe inn i kondensert plass. En oppsamling av kjølevæske kan samle seg i eller rundt disse svinger, noe som resulterer i tresko hvis bilen operatøren ikke endre eller spyle kjølevæsken regelmessig. Tett rør reduserer varmekapasiteten til varmeapparat kjerne.

lekkasjer

Spyling forbindelser til og fra kjøretøyet oppvarming kjernen kan utvikle lekkasjer på grunn av slitte eller revet spyling. Lekkasje tilkoblinger kan føre kjølevæske å søle ut i bilen hytta, noe som fører til redusert varmeapparat kjerne funksjon eller fiasko.

Korrosjon

Elektrolyse, bestått av en elektronisk strøm gjennom et stoff, hjelper til å drive bilen varmeapparat kjerne. Denne prosessen kan føre til korrosjon, noe som kan til slutt føre til varme kjernen brudd og svikt.