TV Kabel Verktøy

TV Kabel Verktøy


Installasjonen av en TV-kabel tar mye tid, og det innebærer skjæring, måling og pressing. Uten de nødvendige verktøy, vil det ta ekstra tid til å fullføre jobben effektivt. Det finnes spesielle verktøy tilgjengelig for å hjelpe entreprenører i å få jobber fullført raskt. Kabel-installasjonsverktøy er ikke vanskelig å betjene; de er potensielt farlig som noen av dem er skarpe. Mange Oppussing eller maskinvare butikker vil ha kabel-installasjonsverktøy.

Crimptenger

Kabler har kontakter satt opp på slutten der strømførende ledninger er utsatt. Krympetang brukes til å feste kontaktene til ledningen. Crimpers kommer i forskjellige utførelser og stiler. Du kan kjøpe grunnleggende stil Crimptenger i en jernvarehandel, mens andre må bestilles spesielt. Kabel installasjon for hjemmeunderholdning vil kreve bruk av bare grunnleggende tang.

Saks

Etter måling av riktig lengde av kabelen, vil det trenge skjæring. Dine gjennomsnittlig husholdning saks vil ikke gi nødvendig kraft for å skjære gjennom en kabel. Kabler har et tykt lag ofte referert til som en "jacket". Ekstra kraft er nødvendig for å skjære gjennom mantelen og ledningene. Spesielle saks spesielt brukes for skjæring av kabel er nødvendig for å tilveiebringe en jevn og sikker snitt. Disse saks gi den nødvendige ekstra kraft, derfor redusere tretthet i hånden. Noen jobber krever mye skjæring av kabel, så det er viktig å ha disse saks hendig.

strippere

Kabler trenger prepping før festing. Kablene er fratatt sin jakke etter klipping. Kabel strippere gir en enkel ren fjerning av jakken der kabelen blir installert. Mange kabel strippere kommer med en justerbar kniv for å redegjøre for de forskjellige tykkelser av kabel.

terminerings~~POS=TRUNC

Terminatorer finnes ved endene av kabelledere; de er ørsmå elektriske funksjoner som brukes til å sikre et klart signal kode. En oppsigelse verktøyet brukes til å enten installere eller fjerne terminator.

kontinuitetstester

En kontinuitet tester er verktøyet formet på en liknende måte som en fyrstikkeske; den brukes til å teste for en god signal. Den tillater installatøren å finne ut om de riktige signalet blir overført gjennom kabelen riktig.

kabel~~POS=TRUNC Caddies

En kabel caddy er formet som en sylinder og brukes til å slappe av eller avvikle kabelen. Det sikrer kabelen ikke blir flokete under installasjonen.

Wrench

Et verktøy er et verktøy som brukes til å binde sammen kablene ved hjelp av bolter eller muttere på kabel veikryss. Det er en håndholdt verktøy.