Tips om hvordan du fjerner det limet som holder bilvinduet Clips

Vindusmene på biler blir brukt for en rekke forskjellige formål. Vanligvis den populære sports-team flagg som folk viser utsiden av bilen er montert med disse vinduet klipp. Vindu klipp kan holde et vindu fra å rulle hele veien opp eller ned. Hvis du har vindu klipp som er festet til vinduet med lim, må du fjerne dem med spesielle midler, verktøy og løsninger. Det er en håndfull å velge mellom.

kjemiske Solutions

Det finnes en rekke forskjellige kjemiske oppløsninger ment for effektiv fjerning av sterke klebemidler fra glass. Disse løsningene skal helles og spredt over limet som holder vinduet klipp til vinduet. En slik løsning bør løsne limet og til slutt tillate vindus klipp som skal fjernes fra glasset. Vær forsiktig med å bruke for mye kraft når du gjør dette, som for mye makt kunne knekke vinduet. Hvis vinduet klippet ikke er lett å fjerne, legge mer av den kjemiske løsning på lim og la den suge i. Se på dine auto deler eller butikk i lim og tape seksjon etter en passende lim-fjerning produkt.

Barberblader

Barberblader er nyttige verktøy for å prøve å fjerne sterk lim fra glassflater bilvinduene. Disse biter av metall er skarpe nok til å få mellom kanten av limet og overflaten av glasset, og de tillater deg å lirke og meisel limet unna. Du bør bare dra eller skyve et barberblad lang måter over overflaten av glasset, som skraping bladet vertikalt kan ripe opp glasset, skade den ved å forlate et varig preg på overflaten.

Oppvarming Redskaper

Ved hjelp av varme for å tørke ut limet på vinduet kan bidra til å fjerne lim eller limrester som en gang holdt vindus klipp på plass fra glass et bilvindu. Bruk en hårføner eller en liten bærbar varmeapparatet som kan plasseres like over limet på vinduet. Oppvarme limet bidrar til å frigjøre bindingen av limet med glasset. Bruk disse oppvarming redskaper i kombinasjon med et barberblad eller kjemisk løsning.