Tips og triks for den Samsung HDTV

2010 HDTV serien har Samsungs innebygde 3D-teknologi, DLNA-nettverksfunksjonalitet, Touch of Color design og Hyperreal Engine system. Denne nye Samsung utvalg ble introdusert i International Consumer Electronics Show i Las Vegas i januar 2010. Dessuten er alle nye modeller vurdert under den maksimalt tillatte verdi for den nye Energy Star krav, noe som gjør dem blant de mest energieffektive HDTVer på markedet.

Digital Living Network Alliance (DNLA) Muligheter

DNLA ble grunnlagt i 2003 av en koalisjon av elektronikk selskaper for å sikre kompatibilitet og interoperabilitet i hjemmenettverk. Dette inkluderer industristandarder for IP-nettverk, WiFi, og UPnP overføringsprotokoller. Den nye Samsung HDTV-serien er trådløs-ready og har innebygd Ethernet-tilkoblinger. De har en oppgradert "Internet @ TV", som gir tilgang til innhold og programmer fra Internett-leverandører mens du ser på TV. Det finnes en rekke Samsung applikasjoner tilgjengelig for nedlasting og installert i HDTV for ekstra funksjoner og muligheter. Samsung HDTV DNLA trådløs tilkobling tillater brukere å trådløst dele bilder, filmer og lyder fra sine datamaskiner, digitale kameraer og mobiltelefoner til sine TV.

Hyperreal Engine Technology

Den Hyperreal Engine installert i den nyeste Samsung HDTV-serien tillater brukere å vise 3D-innhold mer realistisk og forhindrer også seere fra å oppleve svimmelhet når du ser på 3D. For ytterligere å forbedre 3D-opplevelsen, er aktive 3D-briller som er gjort tilgjengelig for brukerne. De er i stand til å støtte 1920 av 1080 piksler og er utstyrt med en aktiv lukker. De er lette på 34 gram og har 50 timer med kontinuerlig batterilevetid.

Energy Technology

Samsung HDTV-er er øko-vennlig. De nye HDTVer forbruker rundt 43 prosent mindre energi enn tidligere modeller. De møter også de reviderte Energy Star 4.0-kravene på 26 prosent effektivitet. For å spare strøm, de har en energisparemodus som reduserer lysstyrken i bildet. Den øko-sensor sparer også energiforbruket ved å automatisk justere lysstyrken panel basert på lysstyrken i rommet.

Hjem Tweaks

Selv om Samsung HDTV er allerede i stand til å få ekstra funksjoner gjennom ned-lastbare programmer, er det fortsatt en rekke tilpasninger som kan gjøres for å bedre seeropplevelsen. For å unngå belastningen på øynene, bør brukerne ikke se HDTV i stummende mørke. I stedet kan et svakt lys plasseres bak HDTV mens resten av rommet er mørkt.

Senking av baklyset reduserer også belastningen på øynene i et mørkt rom. For mye lysstyrke kan gjøre at bildene vises som to-dimensjonale og vasket ut, mens å sette den for lav gjør at bildene mister skyggedetaljer. I tillegg bør fargemetning ikke settes for høyt, da dette vil fremheve farger, spesielt rødt, og vil at bildene blir urealistisk.