Tips for å vinne den nasjonale Bedømme fra Classic Cars

Tips for å vinne den nasjonale Bedømme fra Classic Cars


Å vinne en første plass trofé på nasjonalt klassiske biler tar dyktighet, hardt arbeid og en stor lommebok. Det finnes dusinvis av forskjellige klassiske bilen viser på nasjonalt nivå, fra klubber som Studebaker Drivers Club nasjonale showet til Pebble Beach Concours d'Elegance i California. Concours d'Elegance setter standarden for hvordan klassiske biler er dømt --- og det er en svært høy bar.

Det grunnleggende

Aldri oppgi en skitten bil. Ingenting er en større turn-off for dommere enn å se en perfekt restaurert 1957 Chevrolet Bel Air med veien smuss og skitt på fendere og hjul. Ta deg tid til å rengjøre bilen før bedømmelsen. Vask den rett på showet grunnlag. Kontroller at hjulene er skinnende og dekkene er skinnende svart. Det samme gjelder for motorrommet. Støvsug interiør tepper og rengjør seter og dashbord. Fjern eventuelle riper på kroppen.

Motor

Siden du gikk inn i en nasjonal klassisk bil show, må bilen være original til fabrikkens spesifikasjoner. Motoren skal se ut som den gjorde da den rullet av samlebåndet. Hvis du har krom ventildekslene og en krom luftfilter, sørge for at de er originale fabrikk eller forhandler alternativer. Husk at vinnere er dømt for originalitet og tilslutning til fabrikkens spesifikasjoner for å få en 100-punkts poengsum. Vesentlige punkter vil bli utelatt fra bilens totale poengsum hvis bright er ettermarkedet. Bil restaurering selskaper selger ledningsnett laget av den opprinnelige stoffet-type isolasjon. Hvis du har en moderne ledningsnettet på en 1936 LaSalle, for eksempel, vil du sikkert tape konkurransen.

Blanke og Glass

Klassisk bil dommere erkjenner at det ikke er praktisk å ha en 1932 Ford coupe med all sin opprinnelige glass. Noen eiere foretrekker glassplaten, men ofte glasset kan være sprukket eller boblet. Det er heller ikke sikkerhetsglass. Erstatt det. Du vil ikke miste poeng. Original bright, som er krom eller pot metall trim på bilen, kan ikke karakteren i et show. Pot metall, for eksempel, er en presstøpt sink. Det er billig og enkelt pits. Snarere enn å forlate den opprinnelige bright på kjøretøyet tenker dommerne godkjenne, bare replate det.

under~~POS=TRUNC

Classic bileiere har en tendens til å glemme at dommerne elsker å vri seg under en bil og se på buken, drivaksel, bakaksel og bremsebelegg. De ser også for skitt. Etter ankomst til bil show, krype under bilen og rense bort veien skitt kjøretøyet samlet seg på turen til showet. Du vil tjene poeng. Dommerne vil også være på jakt etter en original drivaksel og selv metallet identifikasjon tag som er festet til bakakselen. De vil se på bremsebelegg. Hvis bilen din er gammel nok til å ha stoff isolasjon på bremsebelegget, så det hadde bedre være der. Erstatning stoff isolasjon er akseptabelt.