Tegn på en Defekt Transmission

Arbeid i forbindelse med motoren, hjelper bilens girkasse det akselerere og fungere ordentlig. Hvis sendingen er feil, kan bilen fortsatt fungere, men ikke så effektivt. Avgjøre om sendingen ikke er defekt kan du gjøre de nødvendige reparasjoner og holde bilen kjører.

Slipping

Gear slipping i overføringen er et tegn på en defekt girkasse. En skikkelig arbeids girkasse gjør bilen til å flytte fra en stopp og akselerere gradvis. Når opererer som utformet, overføring tannhjul endre i en jevn, konsistent måte. Men hvis girene er slipping, er akselerasjonen hindret og motoren vil rev som den forsøker å flytte bilen fremover.

Krampetrekninger

Når overføringen arbeider effektivt, den skifter fra en tannhjul til den neste uten en merkbar endring i bevegelse fremover av kjøretøyet. Men hvis overføringen er defekt, skiftende tannhjul som kjøretøyet akselererer kan føre til en dust eller surge. En krampetrekninger eller bølgende følelse kan oppstå selv når du er på reise i en jevn hastighet, og det er ikke behov for overføring for å skifte gir, noe som indikerer et alvorlig problem med sendingen.

Gears Stikker

Hvis du forsøker å flytte overføring fra "Park" i "Drive" eller "Reverse", og det er ingen respons, er det sannsynlig at sendingen ikke er defekt. Etter å ha bestemt at du har fulgt riktig prosedyre, for eksempel bruk av pause og flytte girspaken, er det viktig å sjekke overføringen.

Væske

Overføring væske bidrar til å holde en skikkelig arbeids overføring ved å smøre de indre delene. En overføring som lekker væske eller bruker en stor mengde kan være defekt. Slitt pakninger eller sprekker i selene kan føre til væskelekkasje som til slutt fører til overføringsfeil. I tillegg, hvis din girolje lukter brent, er mørkere enn normalt eller inneholder flekker av metall, dette er vanligvis et tegn på en defekt girkasse.