Stereoforsterker Problemer

Stereoforsterker Problemer


Stereo forsterker problemene kan være irriterende og selv farlig, men den gode nyheten er de fleste problemer kan løses ved å sjekke noen viktige områder.

Funksjon

Forsterkere fungerer riktig når de er koblet riktig, og ikke i det hele tatt hvis det er dårlig forbindelse. Den vanligste problemet er en kortslutning på utgangsklemmene, noe som vil føre til de fleste forsterkere til å gå inn i det som kalles "beskyttelsesmodus". Dette er en sikkerhetsfunksjon som slår enheten ned når en farlig tilstand eksisterer.

Sjekk høyttalerterminaler på baksiden av forsterkeren for kryssede eller løse ledninger som forårsaker en kortslutning. Hvis forsterkeren går inn i beskyttelsesmodus og en kortslutning tilstand eksisterer ikke, sjekk inngangsterminaler for løse forbindelser.

Forsterkere kan varme opp. Plassere en annen komponent eller objekt direkte på toppen av forsterkeren kan føre til en termisk overbelastning, som også kan utløse beskyttelsesmodus.

Advarsel

Forsterkere kan ta fyr dersom beskyttelsesmodus klarer å stenge anlegget ned. Hvis røyken blir sett kommer fra enheten, koble den umiddelbart, og ikke bruke den før den er kontrollert av en profesjonell reparasjon person.

Expert Insight

Hvis feilsøking på amp problemet ikke løser problemet, ta det med til en fabrikk autorisert verksted. Kontroller at anlegget er godkjent på din merkevare av forsterkeren.