State of Florida førerkort Krav til One Eyed Pasienter

Ifølge Florida Department of Motor Vehicles, det er 14 millioner lisensierte førere i delstaten Florida. Årlig blir mer enn 800.000 nye lisenser utstedt. Vision tester administreres på det tidspunktet du søke om konsesjon på en Florida Department of førerkort kontoret. Du kan få et førerkort med bare ett øye i Florida, så lenge visjonen i ensom øyet oppfyller visse krav satt av Florida Department of Motor Vehicles.

Lokasjon

Starter 1 september 2009, har delstaten Florida automatisert mye av prosessen med å utstede lisenser, som nå kan fornyes i posten. Fra august 2010, gebyret for å få en klasse E Florida førerkort er $ 48,00. De personer som søker om førerkort vil måtte gå til en filial av divisjon for førerkort, Bureau of Field Operations. De fleste fylker i Florida har bare ett kontor for å få et førerkort.

Test

Alle sjåførene i delstaten Florida er pålagt å ta en synstest før de får sin lisens. Test enheter ligger på benkeplater av hver teller ved en divisjon av Driver Lisenser feltet kontor. Søkere må lese linjer med tall og bokstaver i rader. Linjene på toppen vil ha store tall og bokstaver, med lavere rekker å bli mindre og mindre. Drivere som kan lese mindre linjer har bedre syn.

Vision Standards

Delstaten Florida mandater at sjåførene har minst 20/40 synet på ett eller begge øyne. Hvis du bare har ett øye, må du ha minst 20/40 på det øyet. Hvis du allerede har et førerkort og mister et øye, må du likevel opprettholde disse synskravene. Hvis visjonen i den gjenværende øyet er verre enn 20/40, vil delstaten Florida inndra førerkort. Hvis du ikke klarer testen, kan en arbeidstaker for Divisjon for førerkort henvise deg til en visjon spesialist.

korrigerende linser

Søkere kan bruke korrigerende eller kontaktlinser for å ta en synstest, enten de har ett eller to øyne. Vision må være minst 20/40 i ett øye ved hjelp av en korrigerende linse. Drivere er pålagt å bruke visuelle hjelpe enheter mens du kjører, og det faktum at sjåføren bruker en korrigerende eller kontaktlinser vil bli markert på førerkort som en drivende begrensning. Personer som bruker en teleskoplinse er ikke tillatt å drive en motorvogn i delstaten Florida.