Spesifikasjoner for Treo 750

Palm Treo 750 ble lansert januar 2007 i USA. I november 2006 ble den europeiske versjonen slippes. Telefonen er en Windows-basert mobiltelefon med et omfattende sett av programmer og funksjoner. Palm Treo 750 er tilgjengelig gjennom den trådløse Cingular tjenesten. En unik funksjon i Treo 750 er integrering av Windows-operativsystemet. Denne spesifikasjonen gir kraften i en bærbar lommedatamaskin i en mobiltelefon.

Hastighet og minnekapasitet

Treo driver en 300 MHz Samsung prosessor. Telefonen leveres med 128 MB flash-minne lagring. Det er 60 MB ikke-flyktig flash-minne som er gjennomgående trygg når strømmen er drenert.

synkronisering

En manglende funksjon er synkronisering med Palm Desktop. Imidlertid kan Treo 750 synkronisere hell med Microsoft Office-programmer som Microsoft Outlook, Lotus Notes og Microsoft Exchange Server. Java-programmet som er installert tillater Pocket Office, som inkluderer Word, PowerPoint og Excel. Andre bruksområder er en MP4-spiller for å overføre bølge mediefiler.

Telefon Signaler

Radiofrekvenser er over GSM / EDGE / GPRS mobilmaster teknologi. Frekvensene inkluderer 850/900/1800/1900 GSM og UMTS band. trådløs Bluetooth-teknologi er integrert. Dette åpner for trådløs deling av filer, kommunikasjon og bilder.

batteri~~POS=TRUNC

Treo 750 har et oppladbart batteri som gir fire timer taletid. Batteriet er en 1200 mAh Lithium-ion. Batteriet kan lades via USB-kabelen som følger med.

Front Screen Display

Telefonen har en 240 piksler, berøringsskjerm. Skjermen er 2,5 inches og har 65k farger. Tastaturet gir en bakgrunnsbelysning og har en tastelås søknad. Telefonen gir også et fullt QWERTY-tastatur.