Spesifikasjoner for en 1993 Ford F-150 Flareside

1993 F-150 Flareside var en full-size pickup lastebil produsert av Ford Motor Company. Flareside lastebiler har glatte sider, i stedet for de svulmende hjulbrønnene som finnes på step-side lastebiler.

Styles

Flareside F-150s var tilgjengelig med en "Standard" tre-passasjer kropp, en "utvidet" stil med små baksetet og en "Crew Cab" stil med en full baksetet. Både kort-sengs og lang seng versjoner av flareside modellen var tilgjengelig. En forestilling "Lightning" utgave var også tilgjengelig som en flareside. Den "Lightning" modellen ble innstilt til å være mer av en racing lastebil og mindre av en last dumperen.

Motor

To motorer ble tilbudt i 1993 F-150 Flaresides: en 4,9-liters, seks-sylindret motor som produserte 140 hestekrefter og en høy ytelse 5,8-liters, åttesylindret motor som utgang 240 hestekrefter.

alternativer

Flareside lastebiler var tilgjengelig som to- eller fire-hjulsdrevne kjøretøy. Tre transmisjons var tilgjengelig: en fire-trinns automatisk, fire-trinns manuell eller en femtrinns manuell girkasse.

Brensel

Gass kjørelengde for F-150 Flareside variert på grunn av den ekstra vekten som måtte bæres av større versjoner av lastebilen. Vanligvis en Flareside F-150 fikk mellom 14 og 15 miles per gallon i byen og 18 til 20 mpg på motorveien.