Sony A100 Vs. Sony A200

I 2006 lanserte Sony sin første digitale speilreflekskamera - A100. To år senere, etter hvert som teknologien forbedres og ble billigere, Sony sluppet en oppdatert modell - A200. Fordi deres utgivelsesdatoer var ganske tett sammen, de to kameraene har mange likhetstrekk, selv om A200 ikke tilbyr små oppgraderinger i noen viktige områder.

mega~~POS=TRUNC

Megapiksler er vanligvis det første kundene ser på når det kommer til digitale kameraer. Generelt sett er det flere megapiksler et kamera har, jo større en utskrift kan være samtidig beholde bildekvaliteten. A100 kommer inn på 10,0 megapiksler, mens A200 tilbyr bare en liten oppgradering til 10,2 megapiksler.

ISO

ISO refererer til en kameraets lysfølsomhet. Jo høyere ISO, jo bedre vil det utføre i dårlig lys. A100 har en maksimal ISO på 1600, mens A200 har en maksimal ISO på 3200.

LCD

En praktisk funksjon av digitale kameraer er det øyeblikkelig tilfredstillelse de tilbyr brukerne ved å tillate dem å vise sine bilder med en gang på en LCD-skjerm. A100 har en 2,5-tommers LCD-skjerm. A200 har en litt større skjerm som måler 2,7 inches.

serie~~POS=TRUNC

Digitale speilreflekskameraer tilby brukerne raskere skyting enn et pek-og-skyt kamera gjør. Sony viser til sin serieopptak som "Continuous Burst Mode." Både A100 og A200 tillate brukere å skyte på tre bilder per sekund.

Hukommelse

Både A100 og A200 kan bruke en rekke minnekort til å lagre bilder. Den innebygde minnekortsporet er for et Compact Flash (CF), men med en adapter begge kameraene kan også bruke Sonys Memory Stick PRO og Memory Stick PRO Duo.

Oppladbart batteri

Begge modellene er utstyrt med et oppladbart lithium-ion batteri. Når den er fullt ladet, vil dette batteriet gi rom for opptil 750 bilder som skal tas i mellom hver lading.