Slik unngår og reparasjon flassing Auto Paint

Slik unngår og reparasjon flassing Auto Paint


Dårlige forberedelser og omlakkering teknikker føre billakk å flasse. Over tid, ødelegger dette estetisk utseende av kjøretøyet. Selv om flassende maling retting vanligvis er en oppgave for profesjonelle body shop teknikere, kan amatører replikere prosedyren ved hjelp av enkle verktøy og materialer. Hemmeligheten til en god omlakkering jobb ligger i forberedelse teknikker som brukes, og så lenge den nye malingen påføres et panel som er riktig etset, bør ikke lenger flassing forekomme.

Bruksanvisning

1 Plugg blåser inn i en luftledning, og trykk på avtrekkeren for å skape en strøm av luft. Passerer spissen av blåseren over kanten av flassende maling for å fjerne overflødig materiale og fortsetter til de gjenværende kantene av farge holder fast til panelet.

2 Plasser en P180-korning slipeskiven på pute av en eksentersliper og koble den til en luftledning. Plasser slipeskive over kanten av den resterende maling og trykk ned på avtrekkeren for å aktivere puten og skape rotasjon. Beveg slipemaskin rundt omkretsen av malingen, slik at slipende kvaliteter av skiven fjær tilbake de resterende kantene til en glatt overflate.

3 Utveksle P180 grit slipeskive for et P320 grit slipeskiven og sand rundt kantene av malingen for å skape en glattere finish og for å fjerne riper forårsaket av grovere plate. Bruk luft blåser for å fjerne overflødig støv opprettet under sliping, og gni ned resten av auto kroppen panelet med en myk slipeplate for å bidra til å fremme god heft når maleriet begynner.

4 Tørk forsiktig hele panelet med rene kluter dynket i en løsemiddelbasert rengjøringsmiddel ned, og deretter la det tørke. Bruke maskeringstape og papir for å isolere området som skal males og anvende to lette strøk av primer med en 10-minutters herdetid mellom hver påføring.

5 La primeren helt tørre før gni det ned til en glatt overflate med en myk slipeplate. Sørg for at alle spor av primer sprøytestøv fjernes. Bruk viften til å fjerne eventuelle rester av støv før du fjerner den gamle bånd og papir og igjen rengjøring av panelet med en løsemiddelbasert rengjøringsmiddel.

6 Isoler reparert panel med frisk tape og papir før du tørker av overflaten med en tack klut. Bland malingen og herder sammen på det angitte forholdet før du legger den til sprøytepistolen. Spray panel med tre fulle strøk av materiale med en herdetid på fem minutter mellom hver påføring. La malingen herde over natten før avsløre.

Hint

  • Fjær ut malingskanter mer effektivt ved å holde sander beveger seg i konsentriske sirkler hele tiden.
  • Bruk vernebriller og støvmaske under sliping.
  • Bruk alltid en respirator under maleri.