Slik tilpasser en Mustang Convertible

Slik tilpasser en Mustang Convertible


Hvis du tilfeldigvis være en av de heldige som eier et konvertibelt Ford Mustang, vet du spenningen av å ha 300-plus hestekrefter til disposisjon mens vinden blåser gjennom håret ditt på en høy hastighet. Selv om du kjører en cabriolet Mustang, er det fortsatt mulig å tilpasse bilen din akkurat som Mustang Coupes. Videre fordi du eier en Ford Mustang cabriolet, flere unike oppgraderingsmuligheter finnes for deg.

Bruksanvisning

1 Legg et konvertibelt lys bar til Mustang. Konvertible Mustangs ikke har en hard top som gjør det lettere for bilens kroppen til å vri etter harde akselerasjoner. En Mustang lys bar vil ikke bare gi deg en titt på de tidlige California Mustang-modeller, vil det legge stivhet i kroppen når du svinger og akselerasjon. Ifølge amerikanske Muscle.com, trenger lys bar kits ikke krever sveising. Dette gjør det mulig å installere en lys bar med bare grunnleggende håndverktøy. (Se 1 referanser)

2 Dekk baksetene ved å legge en "speedster cover" på baksiden. Dette gjør en fireseters Mustang se ut som en to seters roadster fra 1960-tallet. Ifølge Late Model Restoration.com, kan en speedster dekke installeres og fjernes av en person uten verktøy, og det kan lagres i bagasjerommet hvis du trenger å få plass til mer enn to personer. (Se Referanser 2)

3 Installer en hard top. I motsetning til 1960-tallet cabrioleter som Ford Thunderbird, kan en sen modell Mustang har både en myk topp og en hard top installert samtidig. Ifølge Glatt Line.com, åpner du bare eksisterende myk topp og plasser hardt toppen på bilen. Dette gjøres uten noen permanente endringer. Toppen kan bli fjernet i løpet av minutter, og vil gjøre din Mustang skiller seg ut i mengden. (Se Referanser 3)

4 Installer en strut brace. Selv om dette alternativet er også tilgjengelig for en Mustang Coupe, er det veldig viktig for et konvertibelt å ha en grunn til det faktum at en cabriolet kropp er utsatt for vridning. Ifølge amerikanske Muscle.com, installere en strut brace er en enkel bolt-on prosjekt som kan gjennomføres i løpet av få minutter. (Se Resources)